2777
2789
عنوان

سونو nt

283 بازدید | 26 پست

فردا میخوام سونو ntانجام بدم،خیلی استرس دارم وحالم بده نمیدونم چرا همش حس میکنم قراره اتفاق بدی بیوفته به حدی حالم بده که باکوچکترین تلنگر بهم میریزم باهمسرم دعوا کردیم بدون صحبانه رفت

سونو ان‌ تی برا چیه عزیزم 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

استرس نداشته باش یه یاسین بخون و توکل به خدا 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
غربالگری اول

نه میدونم 

شامل چه چیزای میشه 

ضروریه ؟

غربالگری سه ماهه اول بارداری ،برسی بشه که خدانکرده جنین مشکل سندروم دان اینا نداشته باشه

ممنون گلم 

پس من ميندازم پشت گوش 

استرس داره دیگه جواب آزمایش وسونو اینا خوب باشه این همه زحمت کشیدیم 

خب چرا باید بد باشه

انقد به چیزای بد و منفی فکر نکنین🤦‍♀️به این فکر کن چند ماه دیگه نی نی میاد پیشت به این فکر کن جنسیت چیه که بری خرید

✨Be patient;it’s all coming together

خب چرا باید بد باشه انقد به چیزای بد و منفی فکر نکنین🤦‍♀️به این فکر کن چند ماه دیگه نی نی میاد پیش ...

اینارو میدونم عزیزم آخه توفامیلامون ی چنتا بچه مشکل دار هست بخاطر همین استرس داره خفم میکنه

استرس برا چی😐 درک نمیکنم همه اینجا باردار ک میشن استرس دارن😐خب باردار نشین اصلا😕

فک‌کنم منم ک کلا عین خیالم نیست😂😂😂فقط من برای زایمان یکم ناراحتم میخوام طبیعی باشه 😁

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر