2777
2789

گلم دوازده روزشه 

یکم تلاش کن بخوره 

حیفه شیرت رو بده بخوره

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم دوازده روزشه  یکم تلاش کن بخوره  حیفه شیرت رو بده بخوره

هرکاری میکنم نمیگیره پرستار تو بیمازستان بهش شیرخشک داد اونموقع شیر نداشتم الان دگ نمیگیره هلاک میشه از بس گریه میکنه و من شیر خشکش نمیدم ولی بازم سینمو نمیگیره دگ ۱۲روز تلاش کردم چجوری آخه

هرکاری میکنم نمیگیره پرستار تو بیمازستان بهش شیرخشک داد اونموقع شیر نداشتم الان دگ نمیگیره هلاک میشه ...

بهش شیشه نده 

یک سری سر شیشه ها هست مال سینه ی مادره ، من خودم امتحان نکردم 

ولی از همین نینی سایت شنیدم مفید بوده براشون 

شیرخشک چرا دادن ؟؟🤕🤕

همه ی خانوم ها بعد از تولد بچه شون شیر ندارن 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

بهش شیشه نده  یک سری سر شیشه ها هست مال سینه ی مادره ، من خودم امتحان نکردم  ولی از همین ...

واقعا از پرستار بیمارستان بعیده

تا بچه سینه نخوره که شیر زیاد نمیشه

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

یک سری قرص ها هست داروخونه ها بگی میدن 

من خودم نخریدم 

برای خشک شدن شیر هست 

ولی بازم اصرار کن روی سینه گرفتن بچه ات 

هنوز کوچیکه ، میگیره ان شاالله

واقعا از پرستار بیمارستان بعیده تا بچه سینه نخوره که شیر زیاد نمیشه

اره والا 

خب مشخصه زن تازه زایمان کرده شیر نداره 

اینا منتظرن بچه که دنیا اومد ، از سینه ی مادر مثل ابشار شیر بیاد 🤭😁😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز