شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکاری میکنم نمیگیره پرستار تو بیمازستان بهش شیرخشک داد اونموقع شیر نداشتم الان دگ نمیگیره هلاک میشه ...
بهش شیشه نده
یک سری سر شیشه ها هست مال سینه ی مادره ، من خودم امتحان نکردم
ولی از همین نینی سایت شنیدم مفید بوده براشون
شیرخشک چرا دادن ؟؟🤕🤕
همه ی خانوم ها بعد از تولد بچه شون شیر ندارن
شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید
تو خواب بده بخوره کم کم میخوره ان شاءلله ، شیرتم میتونی بدوشی تو شیشه بهش بدی، ولی بیشتر سینتو بده اگه مجبور شدی واسه اینکه گرسنه نمونه از شیشه بده، ولیشیرتو خشک نکن عزیزم
واقعا از پرستار بیمارستان بعیده تا بچه سینه نخوره که شیر زیاد نمیشه
اره والا
خب مشخصه زن تازه زایمان کرده شیر نداره
اینا منتظرن بچه که دنیا اومد ، از سینه ی مادر مثل ابشار شیر بیاد 🤭😁😁