2777
2789
عنوان

خواب بد دیدم😥😣

183 بازدید | 18 پست

دیدم یه موش همش دنبالمه و من هر چی فرار میکنم ولم نمیکنه میاد می چسبه به من 

وای خیلی ترسیدم تو تعبیرش نوشته موش زن فاسد و بدکاره و دزد

از نظر یوسف نبی اگر در خواب موش دیدید، با زنی به جنگ و درگیری می پردازید. ممکن است با همسرتان به اختلاف برسید بربخورید. پس بهتر است بحث ها را این روزها زیاد ادامه ندهید.
یوسف نبی نیز موش را به دزد تعبیر کرده است. از شما و یا از منزل شما ممکن است دزدی شود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قبلا خواب موش دیدم برای ن سه تا بودن همش میخواستن بیان طرفم با یکیشون درگیر شدم شدید ، ۲ ، یا ۳ روز بعدش با خواهرشوهر کوچیکم دعوام شد و ولی با اون یکی خواهرشوهر و مادرشوهرمم درگیر شدم البته نه به اندازه کوچیکه

من قبلا خواب موش دیدم برای ن سه تا بودن همش میخواستن بیان طرفم با یکیشون درگیر شدم شدید ، ۲ ، یا ۳ ر ...

ای وای 

منم از همین درگیری و اختلاف میترسم

من خیلی کم‌ پیش میاد اینجور خواب ببینم برا همین ترسیدم اونم‌موش که در واقعیتم کلی ازش میترسم😑

صدقه بنداز و صلوات بفرس . انشاالله خیره منم دیروز خواب دیدم یه عنکبوت پرید روم🤦‍♀️😑

دیدن عنکبوت کوچک در خواب تعبیر آن است که شما از اشتباهات خود درس نمی گیرید. این خواب نشان می دهد که شما در آینده با مشکلات بسیاری روبرو می شوید و رسوایی های زیادی به بار خواهید آورد. ببین قراره رسوا بشم😔😭

ای وای  منم از همین درگیری و اختلاف میترسم من خیلی کم‌ پیش میاد اینجور خواب ببینم برا همین تر ...

برای شما ان شالله خیر ، صدقه بده 

صدقه هر چیزی رو رفع میکنه 

ولی کلا خواب هاتو تعریف نکن چه خوب و چه بد 

دیدن عنکبوت کوچک در خواب تعبیر آن است که شما از اشتباهات خود درس نمی گیرید. این خواب نشان می دهد که ...

خدانکنه

انشالله که خیره

برا من خیلی شبیه به واقعیت بود اخه یه ادم‌ جدید داره بهمون اضافه میشه یه جاری جدید

برا همون خیلی ترسیدم