2777
2789
این چیه

قبل پریود یه تایمی اعصابت به هم میریزه انقباض ماهیچه ایی پیدا میکنی 

پاهات درد میگیره 

سینه ها درد میگیره 

یه هفته هس این 

به اون تایمه میگن پی ام اس

باشد که غم خجل شود از صبر ما :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزای اول حاملگیم من سینه درد شدید تجربه کردم خیلی سخت بود

حالا فک کن من هرماه۱۰رور قبل پریودم سینه درد وحشتناک میاد سراغم یجوری سینه هام ورم میکنه و سفت میشه ک انگار تودوران شیردهیم نمیتونم خیلی تکون بخورم  ولی ب محض اینکه خونریزم شروع میشه نرم میشه و دردش خوب میشه و دردا میزنه ب کمر و پا و شکم

یعنی من نصف ماه رو درگیر علائم و دردای پریودیم🤕

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         
زدم هالش خیلی ضعیفه

مثبته دیگه😍

مبارکه❤

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         
حالا فک کن من هرماه۱۰رور قبل پریودم سینه درد وحشتناک میاد سراغم یجوری سینه هام ورم میکنه و سفت میشه ...

وای خدا به دادتون برسه خیلی سخته درک میکنم ولی من اوایل بارداریم اونجوری بودم دوران پریودی فقط شکم درد ک هر دفعه با کلی قرص و سرم خوب میشم