2777
2789
عنوان

میخام دعا بگیرم

439 بازدید | 78 پست

بچه ها خانواده شوهرم هرچی از دهنشون دراومده بهم گفتن و فحش دادن به طرز وحشتناکی دعوا داشتیم 

حالا شوهرم باهاشون قطع رابطه س حتی پدر مادرش

من با اینکه اینهمه حرف شنیدم بهش میگم بیا آشتی کن نمیاد هیچ جوره میگه اونا بی احترامی کردن بهمون 

حالا میخام دعا بگیرم آشتی کنن 

بنظرتون چیکار کنم؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرگز دنبال دعا و سرکتاب نباشید وگرنه خودتون ، خودتون رو بدبخت میکنید عزیزم

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

من خودمم خانمم اما بلانسبتِ جمع گاهی یه چیزایی میخونم میگم راست میگن خانما معلوم نیست با خودشون چند چندن . شرایطشون هرچی باشه باید ایراد بگیرن و میخوان برعکسش کنن . همه دنبال این شرایطن که راحت شن  شما میگی دعا بگیرم اونم واسه اینکه آدمایی که اذیت میکنن آشتی کنن 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

اسی برام جالبه واقعا  چی باعث شده دوست داری آشتی کنی؟ در گذشته و یا تجربه خوبی داری که حاضری ؟

بخدا از قهر بدم میاد 

وگرنه بیشترین توهینو‌‌ بهم کردن حتی انگ‌‌ خرابی بهم بستن ولی دلم نیس شوهرمو‌‌ انقد ناراحت ببینم و افسرده 

من خودمم خانمم اما بلانسبتِ جمع گاهی یه چیزایی میخونم میگم راست میگن خانما معلوم نیست با خودشون چند ...

قطع رابطه هم اصلا خوب نیس 

هرروز یه جنگ جدیده هرروز‌‌ پشت سرم حرف

بخدا از قهر بدم میاد  وگرنه بیشترین توهینو‌‌ بهم کردن حتی انگ‌‌ خرابی بهم بستن ولی دلم نیس شوه ...

خودم از شخصیتت خوشم اومد   با اینکه کلا درونگرا و تنهام اما پدر و مادر خط قرمزمه و نباید ناراحتشون کرد 

بلاخره پدر و مادر از فرزند راضی باشند کل آینده فرد تحت تاثیرش هست 

بعد ی مدت کوتاه بازم حرف بزنید قبول می‌کنه ان شاءالله الان عصبیه

من دعا بد نمیخام  دعا خیره واسه محبت و‌استی کردن

هر دعایی

چندروز پیش ویسی شنیدم از دعا و سرکتاب که تنم لرزید

توروخدا نکنید اینکارارو

حدیث کسا و آل یاسین و زیارت عاشورا بخونید 

حتما جدی بگیرید حرفم رو لطفا 🙏❤️💔

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰