2777
2789

یکی خیلی حرفای بدی زد بهم 

خیلی دلم شکست خیلی وقته میگذره هنوز دلم شکسته ... 

خیلی چیزای ک دست خودم نیست مسخره کرد مثل مجرد بودن نداشتن بچه و ...

خیلی حزفای زشت دیگ 

یعنی واقعا از هر دست بدی از همون دست پس میگری؟

یعنی خدا جوابشو میده؟؟

تجربه داشتید؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن چون من اجازع نمیدم کسی توهین کنع اگرم کنع دوبرابر اذیتش میکنم یا اصلا اهمیت نمیدم اما با چشم خودم ی روز میبینم ک برسع ب اون درجع ایزک منو رسوند

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

معلومه که جوابشو میده دنیا بدون حساب کتاب نیست من دوسال پیش ولنتاین دقیقا بود خیلی دلم شکست یکسال تموم زجر کشیدم همش اون حرفا تو‌سرم بود اما فقط به خودم ضربه زدم توهم زودتر این حرفارو‌از سرت بیرون کن هرچی زودتر 

شک نکن.

خواهرم بیشتر از ۱۵ ساله که بچه نداره دختر خاله ام پیغام فرستاد که بهش بگین لیاقتش اینه که بچه های مردمو نگه داره.زن داداشمم به خودم گفت چرا خواهرت بهم گفته من دختر دوست ندارم شاید یه زمانی من حامله شدم و بچه ام دختر شد.اگه عرضه داره خودش یکی بیاره دیگه

بخدا دختر خالم بعدش ازدواج کردو العان دارن بخاطر اینکه بچه دارنمیشن طلاق میگیرن.زن داداشمم جایی نیست که برای ای وی افو این کاراش نرفته باشه ولی هیچ فایده ای نداشته

مگه میشه دل بشکونیو بری پی کارت

تو که زندگی و مشکلات داخل اونا رو نمیبینی .پس فراموشش کن و زندگیتو ادامه بده.

من همین الان هم دارم گریه میکنم ددصورتی ک چندساعت قبل خیلی شاد بودم ی سری حرفها هست اونقدر سنگینه ک نمیتونی هضمش کنی ب راحتی