2789

ب خداواگذار کن خودش جوابشونو میده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه تاپیکای منو ببینی منم ی مدت پیش همچین مشکلی داشتم هم دروغ گفتن هم تهمت بی آبرویی بهم زدن اونم نه یبار الان هشت ساله از سمت خانواده پدری همچین رفتاری باهام میشه چون من نمیتونم مث اونا باشم من دوست دارم خود واقعیم باشم،و این مشکل من نیس مشکل اوناس ک ظاهرشون اسلامیه ولی باطنشون نه،(اصلا با باحجابا نیستم مادر منم محجبه س و این انتخاب اونه و این خیلی قشنگه مشکلم با آدماییه ک درظاهر و باطن نقیضن) 

خواستم برم شکایت کنم یا برم براهمه تک ب تک توضیح بدم اونجوری نیس و من میتونم خیلی راحت اینو اثبات کنم ولی دیدم هرچی من لیشتر دست و پا بزنم بیشتر پخش میشه و ابروم میره ترجیح دادم سکوت کنم، شاید اونام همینو ازت میخوان تو دست و پا بزنی رنج کشیدنت رو ببینن بندازنت وسط آتیش سوختنتو ببینن ولی نزاذ ب هدفشون برسن تا بخوای اثبات کنی دیرمیشه،ولشون کن بسپر ب خدا و زندگیتو بکن،خداخودش همه چیو میبینه و به موقش جوابشون رو میده

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺