2777
2789
من خیلی دوس دارم بخونم ولی توفیق به من داده نمیشه

خود این که دلت می خواد ودوست داری بخونی توفیق خوبیه فقط برای شروع می تونی بعداز نماز عشا یا ساعت 11 شب به بعد بخونی تا آمادگی پیدا کنی بعد هم شب ها زودتر بخوابی وموبایل را هم 40 دقیقه به اذان صبح زنگ اونا فعال کنی آن شاالله که این توفیق درسحرگاهان نصیبت میشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺 تو رو خدا دعام کن انشالله امسال بخت خیلی خوب نصیبم شه و ازدواج ...

مرده عزیزم

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
من دوس دارم بخونم ولی تنبلی میکنم

آیت الله میرزاعلی آقای قاضی که به سیدالعرفا معروفن واستاد آیت الله بهجت هم بودن میفرمودن

در دنیا به صاحبان خانه های هزار متری و پولدارا میگن اشراف

اما در قیامت نماز شب خوان ها اشراف هستن

ایشون یه جایی دیگه هم به علامه طباطبایی فرمودن ای سید دنیا میخای نمازشب آخرت میخای نماز شب

خواهرم

کل خیر تونمازشب هست

آیت الله بهجت میفرمودن نمازشب خوان ها گوی سبقت را ربودند...

چطور به ما بگن مثلا اگه هرشب ساعت ۴ از خواب پاشی فلان‌مبلغ پول میدیم بهت از خواب ناز باشور واشتیاق میپریم

اما واسه حرف خدا که وعده داده بهترین چیزا رو برای نمازشب خوان ها کنار گذاشتع ارزشی قائل نیستیم

اینکه شما تنبلی میکنی بخاطر گناهامونه

کنر همت ببند وخودتو محروم ن‌کن از این فیض عظیم

(کاربر مرد)
خوشا به سعادتتون.منظورم نمازشبو چه جوری میخونین؟

4تا دورکعتی مانند نماز صبح به نیت نافله شب ویک دورکعتی به نیت شفع مانند نماز صبح ویک نماز یک رکعتی به نیت نماز وتر البته این نماز 100 مرتبه توصیه شده درقنوت استغفرالله ربی واتوبو الیه گفته بشه و300 مرتبه الهی العفو وبعد 40 نفر از مؤمنین فامیل یا همسایه و... را براشون طلب مغفرت کنه مثلا بگه اللهم اغفرلی پدرم اللهم غفرلی مادرم منظور طلب مغفرت چه برای افراد زنده چه افرادی که به رحمت الهی رفتن باز این ها همه مستحبه ومی تونه کمتر بگه یا اگر حال نداشت چند مرتبه بگه. 

۴تا نماز دورکعتی مثل نماز صبح به نیت نافله شب

بعد یه دورکعتی به نیت نماز شفع به این صورت

زکعت اول حمد+قل هواله+ناس

رکعت دوم حمد+قل هواله+فلق

قنوتم نداره و تمام

بعد یه دونه یک رکعتی به نیت نماز وتر به این صورت

حمد+۳تاقل هواله+فلق+ناس

بعدش قنوت

تو قنوت هردعایی که دوس  دارین بخونین بعد تسیح در دست راست دست چپ مقابل صورت ۷۰ بار استغفار

بعدش ۴۰ مرتبه الهم اغفرللمومنین والمومنات و۳۰۰ مرتبه العفو مستحبه که در قنوت نماز وتر اگه میتوتین گریه کنین یاخودتونو به حالت گریه در بیارین

البتع همه اینا مستحبه

کم و زیاد کردنشم مشکلی نداره

حتی میتوتین اصلا قنوتم نگیرین

(کاربر مرد)
۴تا نماز دورکعتی مثل نماز صبح به نیت نافله شب بعد یه دورکعتی به نیت نماز شفع به این صورت زکعت ا ...

ببخشید ولی اول الهم اغفر رو باید گفت بعد استغفار

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀