2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم 😢🚶‍♀️

322 بازدید | 28 پست

از بس تو خونه نازمو میکشیدن و همیشه بابام خیلی محترمانه رفتار میکرد باهام الان که نامزد دارم اصلا طاقت دعوا و بحث ندارم تا یه چیزی میشه سریع به فکر این میفتم که انتخابم خوب نیس تمومش کنم 

کل این یکسال و خرده ای همینجوری گذشته زود خوبیهاشو نادیده میگیرم و بابت بدیش تصویرسازی میکنم ک در اینده بدتر شده و بدرد من نمیخوره فلان 😢😢

خسته شدم دلم میخواد بتونم تو لحظه شاد باشم نه انقد فکرم درگیر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوریم تازه یکم خوب شدم یاد حرفایی که به شوهرم زدم میفتک دلم براش کباب میشه خودم دلم میسوزه براش میخام اتیش بگیرم هیچی جلو چشم نمیمونه همش میخام مثل خونه بابام هرچی بخوام باشه منو بگردونه نازمو بکشه هرچی من بگم همون بشه🥴

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
تازه اول زندگیت  هنوز عروسی نکردی

اره عقدم فعلا 😢

بعضی اوقات میشنوم زنه که مرد رو میسازه خودمو میبینم که تحملم خیلی کمه 

البته جلو شوهرم جوری وانمود میکنم که فکر کنه من خیلی قویم اما خب واقعیت اینه که خیلی فکر جدایی میاد تو سرم

منم همینجوریم تازه یکم خوب شدم یاد حرفایی که به شوهرم زدم میفتک دلم براش کباب میشه خودم دلم میسوزه ب ...

وای اره منم همینم وقتی یکم کم و زیاد بشه دلم میخواد خفش کنم 😑

منم یه دوره ای ک مشاوره رفتیم خیلی جلو مشاور بهش توپیدم 😢