تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم
خریدن تارفی نیس باید خودش میخرید البته شوهر منم به ولنتاین اعتقاد نداره و نمیخریم واسه هم
برای روز مرد چون من میخواستم کفش بخرم بردمش چن جا پسند نزد
بعدش بردم رستوران لباس رو چن جا بردم پسند نکرد برای ولنتاینم تعارف زدم بهم بر خورد قبول نکردم و چون اون کادوی منو قبول نکرد لباس انتخاب نکرد منم نخواستم کادووشچگو
خودت ی چیزی انتخاب میکردی میگفتی اینو میخام تو کادو گرفتن تعارف نکنین
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم
راستش انگار این ولنتاین کلا متفاوت بود. من که مجردم، منتظر بودم یه نفر بهم کادو بده، مادر مهربونم، میگفت امروز شیرینی بخریم،بهشون گفته بودم امروز ولنتاینه.. بجای شیرینی، بستنی خریدیم.
لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
منم اینقد توی اینستا دیدم ک واقعا دلم خواست یکی به منم کادو بده برای اولین بارواسم مهم شد🥺 ولی متا ...
منم چون شرایط ندارم تنهایی برم بیرون کادو روز مرد گفتم بریم بیرون بردمش فروشگاه کفش امتحان کرد ولی نمیدونم چرا قبول نکرد منم ناراحت شدم چون کادومو قبول نکرد از یه طرفم چون گف که خرس میخوای گفتم نه کیک میخوای گفتم نه