2777
2789
عنوان

کادو 😐

219 بازدید | 15 پست

سلام ب همه ی سوال داشتم بی زحمت راهنمایی نمایید با تچکر    

تقریبا ۱۵ روز قبل تولد دوست پسرم بود منم براش کادو گرفتم همون موقع ولی چون نه اون بود نه من همدیگه رو ندیدیم تا حالا ک بهش بدم امروزم ک ولنتاین بود فردام ک روز مرد 

دو سه روز بعد احتمالا همو ببینیم الان من باید ب جز کادو تولد باز براش کادو بگیرم؟!  

من خودم پیش فرض چیزی براش نگرفتم ولی خواهرم میگه باید ی چیزی بگیری   

اونم واسه تولدم کادو گرفت میدونم دو سه روز دیگه ام بیاد ی چیزی میگیره 

الان چیکار کنم؟!  نمیشه چند تا یکی کنم کادوها رو؟!  عیب میشه؟!  

گاهی فقط خودت میدونی چقد اون ادم سابق نیستی...

خواهرت میدونه دوس پسر داری

من یبار ب شوخی گفتم به خواهرم گفتم بایکی دوستم

تهدیدم کرد که به داداشم میگه

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت میدونه دوس پسر داری من یبار ب شوخی گفتم به خواهرم گفتم بایکی دوستم تهدیدم کرد که به داداشم ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

گفت اخر ؟!

خواهر من حتی وقتی کیسای خوبمو‌ میپرونم دعوام میکنه 😂😂😂😂😂😂

آخر گف😳

نه

براترسوندنم اینو گفت

برا ما دوس پسرداشتن خیلی عیبه

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 گفت اخر ؟! خواهر من حتی وقتی کیسای خوبمو‌ میپرونم دعوام میکنه 😂😂😂😂😂😂

نه نگفت

یه شاخه گلم هم بزار تنگش😁😁😁

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
مرسی عزیزم♥️

اعتماد ب نفست ببر بالا تو همین هم بهش لطف میکنی کادو بده یه جمله هم بهت میگم آب رو آتیشه بگو میدونم ارزش خیلی بالاتر از این چیزهاست من خیلی برای مرد خرید نکردم نمی‌دونم چی خوب هست چی بد ب سختگی تونستم ی چی انتخاب کنم موفق باشی 

❤️
اعتماد ب نفست ببر بالا تو همین هم بهش لطف میکنی کادو بده یه جمله هم بهت میگم آب رو آتیشه بگو میدونم ...

مرسی😍💌❤️😘