2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 121 پست
سرما خوردم ی پسره همکارمه  واسم نوشیدنی گرم اورد ک بخورم گفتم دوس ندارم و نخوردم گف  خان ...

برخوردش با بقیه چه جوره؟

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرما خوردم ی پسره همکارمه واسم نوشیدنی گرم اورد ک بخورم گفتم دوس ندارم و نخوردم یهو گف خانم فلاانی ...

شاید دلش سوخته برات از رو انسانیت این کارو کرده ..همون که گفتم بهش فکر نکن خیالپردازی الکی هم نکن که بعدا ضربه بخوری به هیچ پسری نباید محل داد حتی اگه عاشقشی مگر اینکه رسمی بیاد جلو مث مرد😁

شاید دلش سوخته برات از رو انسانیت این کارو کرده ..همون که گفتم بهش فکر نکن خیالپردازی الکی هم نکن که ...

ی پسره ی مدت تو محل کارم  بود همکارم بود

ی روز با دوستاش شیرینی خورده بردن با خودش اورد گذاشت تو کمدش

به منم اروم گف شیرینی اوردم برو بخور

ولی به بقیه چیزی نگف

ففط ب من تعارف زد 

اینم بگم من پرستارم..اون پزشکه

راستش اگه ادامه پیدا نکرده و این طوری گفتن شاید قسمت بوده شاید یه کیس بهتر پیدا بشه بیشتر بشینه به د ...

قشنگ حرف میزنی ولی ازدیروز دنیارو سرم خراب شده

شاید دلش سوخته برات از رو انسانیت این کارو کرده ..همون که گفتم بهش فکر نکن خیالپردازی الکی هم نکن که ...

محل کارش جابجا شد کلا رفتش ی قسمت دیگه

یعنی تو همون بیمارستان ولی بخش دیگ

من پرستارم 

ی شب شبکار بودم دوستش پزشکه بخش ما بود

نمیدونم چجوری ولی فهمیده بود منم اون شب هستم..من تایم ۱تا ۳ و نیم خوابیدم ..اومده بود پیش همکارم نشسته بود..دیگ اون ساعت ۳ و ربع رفته بود بخش خودشون

بعد ک من اومدم ..همکارم رف بخوابه 

منم تنها بودم

یهو ساعت ۴ صبح اومد بخشم

من ی سمت دیگ نشسته بودم اونم صدام کرد 

منم رفتم پیشش نشستم باهم حرف زدیم

بهم گف ورودی چ سالی دانشگاه هستی

منم دیگ رفتم پیشش نشستم

پرسبد اهل کجایی..متولد چه ماهی چه روزی 

ولی سال تولدمو نپرسید 

ازم پرسید فلانی هم کلاسیته..ی پسره ترم پایینی مون بود ولی دوستش بوو

دیگ وقتی همکارم اومد اون رفتش

ولی دیگ اصلا نیومد بخش ما

کلا دیگ نیومد منو ببینه

تو اینستا هم فالوم نکرد .‌یا شماره نگرف

حدود ۱۵ روز همو ندیدیم

تا اینکه رفتم ی بخش جدید

هرجور راحتی

اتفاقی منو تو بخش جدیدم دید

به همکارا سفارش کرد ک خیلی هوامو داشته باشن

خودشم بعم گف هر مشکلی داشتی بهم بگو حتما

دوباره روز بعد اومد بخشم..تا نشستم .اونم اومد کنارم نشست ازم پرسید اینجا که غریبی نمیکنی. راحتی باهاشون؟؟ گفتماره

ی پسره ی مدت تو محل کارم  بود همکارم بود ی روز با دوستاش شیرینی خورده بردن با خودش اورد گذاشت ...

شاید اخلاقش اینجوری خونگرمه بازم ببین با دخترای دیگم اینجوریه؟اگه نیست که میخواد ببینه پایه ای واسه دوستی

شاید اخلاقش اینجوری خونگرمه بازم ببین با دخترای دیگم اینجوریه؟اگه نیست که میخواد ببینه پایه ای واسه ...

روز قبلش دید ک زیاد سرفه میکنم

روز بعد با خودش نوشیدنی گرم اورده بود 

بهم گف بیا بخور..من نخوردم 

بهم گف خانم فلاانی  خیلییی خوبهه

گفتم چرا..گف ب تغذیه اش میرسه 

بنظرت چرا ازش تعریف کرد