2777
2789

رژيمش خيلي سخته و ماه هاي بعدي با ماه اول زياد تفاوتت نداره فقط تنوع صبحانه  و شام فرق مي كنه و رژيم من كه ٨٥ كيلو بودم با رژيم خواهرم كه ٦٥ كيلو بود و فقط مي خواست ٥ كيلو كم كنه هيچ تفاوتي نداشت . 

سعي كن رژيم كالري شماري بگيري كه از همه بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژيمش خيلي سخته و ماه هاي بعدي با ماه اول زياد تفاوتت نداره فقط تنوع صبحانه فرق مي كنه و رژيم من كه ...

خودمم ک ۱۵ کیلو با کالری شماری کم کردم ولی حس میکنم ولی سه چهار ماهه وزنم استپ شده 

راضیم از همه کرده هام😇
خودمم ک ۱۵ کیلو با کالری شماری کم کردم ولی حس میکنم ولی سه چهار ماهه وزنم استپ شده

رژيمش به شدت كم خوري داره و به نظر من به بدن آسيب ميزنه و برگشت پذيره مثلا ناهار ٤ قاشق برنج و دو قاشق خورشت 

و شام سه قاشق عدسي و يك پياله سالاد شيرازي و يك پياله سالاد كاهو 

رژيمش به شدت كم خوري داره و به نظر من به بدن آسيب ميزنه و برگشت پذيره مثلا ناهار ٤ قاشق برنج و دو قا ...

شما با رژیمش کاهش وزن داشتی 

اخه من خودم با رژیم خیلی ریزش مو داشتن 

راضیم از همه کرده هام😇
شما با رژیمش کاهش وزن داشتی  اخه من خودم با رژیم خیلی ریزش مو داشتن

.        من يك هفته بيشتر رژيمشو   نگرفتم چون سردرد هاي بدي مي گرفتم و خيلي هم عصبي شده بودم چون بچه كوچيك هم دارم ترجيح دادم رژيم كالري شماري بگيرم .   الان كالري شماري مي كنم براي ريزش مو هم سيستين ب ٦ ميخورم با ٨ هفته هفته اي يك بار آمپول ببوتين ب پنتن ميزنم . به استاپ وزني توجهي نكن به سايرت بيشتر توجه كن و رژيم سه روزه شوك بگير