2777
2789
عنوان

من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 87 پست
اگه انقدر نفهمه برو آیودی بزار یا کلا وسایل پیشگیری از این قبیل چه پرروعه میگه حاملت میکنم  ب ...

زایمان نداشتم چجوری ایودی بذارم؟

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی باهاش حرف زدم گفتم دوسال بهم زمان بده من نمیتونم  منطق نداره اصلا اصلا حرف تو کلش نمیره&n ...

کار درستی نمیکنه 

اگر خیلی حاد شد بگو اول بیا بریم مشاوره بعد هرچی تو بگی

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
پس ایشون باید صبر کنن  چرا مستقیم میگی نمیخوای بچه ؟ یکم سیاست داشته باش ،این همه روش جلوگیری ...

چی؟

کاند حساسیت دارم

قرص بخاطر سابقه بیماری نمیتونم بخورم

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
کار درستی نمیکنه   اگر خیلی حاد شد بگو اول بیا بریم مشاوره بعد هرچی تو بگی

مگه میاد اخه؟

خودمم به فکرشم

من اصلا بچه نمیخوام

اه

اه😭

حق داره ، منم میگفتم نمیخام اما خدا خواسته باردار شدم و توی ۷ ماهگی بچمو از دست دادم و الان مث خر پشیمونم چرا زودتر نیاوردم

الان دلم برای بچه ضعف میره 

شرایط شغلیمون هم مث همه دقیقا 

بیار ، همینکه باردار بشی حاضری همه سختیاشو تحمل کنی 

مردا نمیدونم چرا تو ۳۰ سالگی احساس پیری میکنن!!!

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
مگه میاد اخه؟ خودمم به فکرشم من اصلا بچه نمیخوام اه اه😭

امیدوارم خدا بهش منطق بده

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
زایمان نداشتم چجوری ایودی بذارم؟

لزومی نداره زایمان داشته باشی

شرط داشتن فرزند یا زایمان قبلی برای بستن لوله های رحمه نه آیودی 

عوارض کمی داره و هرموقع هم بخوای میشه خارجش کرد و توان باروریت دوباره برمیگرده

باید بری متخصص زنان و زایمان از قوانین جدید با توجه به سیاستای جدید دولت اطلاع ندارم 

از قبل راجب اين موضوعات صحبت نكرده بودين!؟ ولي بهتره سر حرفت وايسي چون بارداري و بچه شيرينه قشنگه و ...

قبل ازدواح نه ما ۴ سال پیش عید کردیم پارسال عروسی

ولی شرایط فرق کرده من انصراف دادم و دوباره کنکور دادم 

توقع دارم درکم کنه 

نه اینکه بگه بچه نمیخوای بیاری برو خونه بابات!

میگم با این حرفات ینی لیاقت پدرشدن نداری

میگه همه زندگیت شده گوشیت

میگم اره اقا من زمان میخوام

میخوام یه سال با گوشیم باشم

میخوام کیف کنم میخوام تنها باشم 

میگه خودخواهی

میگم خودخواه نیستم فردا بچه بیاد من افسرده باشم خوبه؟

اونم من اصلا شرایطشو ندارم

من دانشگاه دارم 

نمیتونم مرخصی بگیرم

از صبح تا غروب کلاس دارم

اون بچه بابد کجا باشه اخه این زمانو؟

لزومی نداره زایمان داشته باشی شرط داشتن فرزند یا زایمان قبلی برای بستن لوله های رحمه نه آیودی  ...

من همین امروز دکتر زنان بودم میگن نمیذاریم  قانونی نیست

ضمن اینکه خواهرم گذاشت خونریزی های هیلی شدید داشت در خد ۳۰ ۴۰ روز

که در اوورد

نمیدونم واقعا