2777
2789
عنوان

من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 87 پست
اونموقعم حرفم همینه اقا باید قبول کنه چون خواسته ی همسرشه اما خب خیلی کم پیش میاد و معمولا خانما ب ...

من شوهرم نزاشت پنج سال بچه دار بشم در صورتی که خودم عاشق بچه بودم 

دلیلش هم پیشرفت تو کارش بود ،میگفت نمیشه فکر هزینه ی بچه باشم 

من خیلی ضربه خوردم روحی ،چون بعدش برام مشکلاتی پیش اومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل اينكه پاي يه پرنده رو ببندين بگني حالا ميتوني پرواز كن…!! همسرشون اگه اجازه داده درس بخونه بايد ...

به هرحال ازدواج این مسائل رو داره 

استارتر میتونست به همسرش قبل ازدواج بگه بعد درسم ازدواج میکنم اما الان نمیتونه این حرفو بزنه چون توی قانونم حق رو به اقا میدن

ببینین من دارم از منظر قانون حرف میزنم وگرنه من هیچ دشمنی با استارتر ندارم که، اصلا نمیشناسمشون

همسر ایشون اکر خیلی جدی باشه تو تصمیمش میتونه حکم عدم تمکین بگیره

بهترین راه اینه به متقاعد کردن همسرش ادامه بده تا از خر شیطون بیاد پایین

به هرحال ازدواج این مسائل رو داره  استارتر میتونست به همسرش قبل ازدواج بگه بعد درسم ازدواج میک ...

ریدم تو این قانون بره حکم عدم تمکین بگیره به درک بره بگیره ببینه اکه طلاق نگرفتم

ریدم تو این قانون که زنو فقط دستگاه جوجه کشی پیبینه که بزاد نه یه نیروی کار فعال!

زنو فقط آلت میبینه برای ارضای نیاز جنسی شوهرش نه یه انسان

من ریدم تو این قانون و شرع

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
به هرحال ازدواج این مسائل رو داره  استارتر میتونست به همسرش قبل ازدواج بگه بعد درسم ازدواج میک ...

بله اين حرفتون فرق داشت با قبلي 

بهترين راه متقاعد كردنه

ولي اينكه بگيم شوهرت گذاشته درس بخوني توام بايد بچه بياري اصلا منطقي نيست 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خدا حفظشون کنه 

🌹🌹🌹

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من شوهرم نزاشت پنج سال بچه دار بشم در صورتی که خودم عاشق بچه بودم  دلیلش هم پیشرفت تو کارش بود ...

اونموقع شما حق باهاتون بود و باید اصرار میکردین ولی خب متاسفانه قانون طرف ما خانما نیست

من نگران استارتر هستم چون شوهرش میتونه عدم تمکین بگیره به خاطر این میگم یا باهاش راه بیاد یا متقاعدش کنه

ولی اگه یه مادربزرگ خوب داشته باشه میشه ها  واقعا وقتی میبینمم دوستام بچه هاشون رو میزارن یه ج ...

من بچمو دست مادرشوهرم نمیدم و دست مادرمم نمیدم چون هیچ کدومشون اونطور که میخوام مراقبت نمیکنن از بچه

و اینکه هیچ کدومشونم نمیتونن

منم ازشون دورم

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
اونموقع شما حق باهاتون بود و باید اصرار میکردین ولی خب متاسفانه قانون طرف ما خانما نیست من نگران اس ...

اون عدم تمکین نمیگیره چون میدونه من خر تر از این حرفام 

ریدم تو این قانون بره حکم عدم تمکین بگیره به درک بره بگیره ببینه اکه طلاق نگرفتم ریدم تو این قانون ...

الان خودتو کنترل کن و ارامشتو حفظ کن

با عصبانیت هیچ چیز حل نمیشه

باهاش دوباره صحبت کن و از گرونی و مشکلات بچه داشتن بگو

شاید از خرشیطون بیاد پایین

منم دعا میکنم بشه اونچه که میخوای

الان خودتو کنترل کن و ارامشتو حفظ کن با عصبانیت هیچ چیز حل نمیشه باهاش دوباره صحبت کن و از گرونی و ...

ممنونم ازت ❤

خیلی باهاش حرف میزنم میگه من بچه میخوام

من نمیخوام ولی واقعا نمیخوام

اخرین بار تهدیدش کردم اگه حامله بشم خودکشی میکنم

و فک میکنم واقعا بعید نیست اینکارو بکنم

بله اين حرفتون فرق داشت با قبلي  بهترين راه متقاعد كردنه ولي اينكه بگيم شوهرت گذاشته درس بخون ...

بله اون و گفتم چون از عواقب قبول نکردن این موضوع خبر داشتم که ظاهرا بد برداشت شد

ممنونم ازت ❤ خیلی باهاش حرف میزنم میگه من بچه میخوام من نمیخوام ولی واقعا نمیخوام اخرین بار تهدید ...

از روی بچگی چیزی نگو 

از روی منطق باهاش حرف بزن، بالاخره اونم بی خیال میشه