2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو خوابم درد پشت و کمر همراهمه😭

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
مثل من😑

خواب حسرت شده به خدا هرکاری ام میکنما آروم نمیشه مخصوصا بین دوتا کتفم انگار داره می‌شکنه تا تکون میخورم تق تق صدا میده پدرم درامده

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
خواب حسرت شده به خدا هرکاری ام میکنما آروم نمیشه مخصوصا بین دوتا کتفم انگار داره می‌شکنه تا تکون میخ ...

وایی من دنده هام فرو میره تو پهلوهام

بارداری دومم هست برا اولی ام همینطور بودم

تا صب این پهلو اون پهلو میشم تا خابم ببره

لبنیات زیاد استفاده کنید

حساسیت دارم نمیتونم بخورم

وایی من دنده هام فرو میره تو پهلوهام بارداری دومم هست برا اولی ام همینطور بودم تا صب این پهلو اون ...

هی خواهر من اولیه پدرم درامده

2790
2778
2791
2779
2792