2777
2789
عنوان

پاسپورت ترکیه؟

605 بازدید | 9 پست

وقتی سرچ میکنی نوشته که با ازدواج یا ۵ سال کار کردن یا اونجا بچه دار شدن پاسپورت ترکیه رو میگیرین. ولی یکی از فامیلامون الان ۱۵ ساله اون جاست، کار میکنه، شوهرش ترکیه‌ایه و ۳ تا بچه اورده اونجا ولی هنوز پاسپورت ندادن بهش. چرا واقعا؟

ممکنه این قانون رو عوض کرده باشن یا مطلبی ک شما خوندی قدیمی بوده باشه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا اینطوری بود 

الان با شهروندی ایناهم نمیدن خیلی طول میکشه گاهی تا 20 سال به بالا 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

سلام با توجه به شرایطشون اقامت میدن الان سخت میگیرن برای کسانی که خونه ندارن 

اجازه ی کار داره؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
سلام با توجه به شرایطشون اقامت میدن الان سخت میگیرن برای کسانی که خونه ندارن  اجازه ی کار داره ...

خونه به نام خودش نیس. ولی میدونم که کاری رفته بود ترکیه و اونجا کار میکرد و هنوزم شاغله توی همون شرکت 

شهروندی یعنی همون پاسپورت منظورت اقامته؟

بله 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

ارزش و اعتبار پاسپورت ترکیه – شرایط و قوانین اخذ پاسپورت ترکیه

اعتبار پاسپورت ترکیه در واقع مهم‌ترین و اصلی‌ترین مزیت آن محسوب می‌شود. هرچند مزایا و محاسن دیگری نیز برای آن تعریف شده است. پاسپورت این کشور جزو پنجاه پاسپورت معتبر جهان محسوب می‌شود و جالب این است که درخواست‌کنندگان پاسپورت یا گذرنامه نهایتا یک ماه پس از ثبت درخواست، پاسپورت خود را تحویل می‌گیرند. پس از آن نیز می‌توانند شهروندی این کشور را دریافت کنند. شما می‌توانید با گذرنامه ترکیه به ۱۱۱ کشور جهان سفر کنید، بدون این که به ویزای مسافرتی نیاز باشد. همچنین می‌توانید به راحتی به ۲۰ کشور حوزه شینگن دسترسی داشته و سفر کنید. شما می‌توانید بدون هیچ محدودیتی در زمان اقامت خود، اقدامات مربوط به اخذ پاسپورت و شهروندی ترکیه را انجام دهید. جالب است بدانید داشتن گذرنامه ترکیه این امکان را برای‌تان فراهم می‌سازد که از امکانات ویژه‌ای مانند تحصیل رایگان و یا بازپرداخت هزینه‌های تحصیل در مراکز دانشگاهی استفاده کنید.

اخذ پاسپورت ترکیه برای خارجی ها :

1) خرید خانه در ترکیه با قیمت حداقل 400 هزار دلار

2) سرمایه‌گذاری حداقل 500 هزار دلار در بانک‌های مورد تأیید دولت ترکیه

3) خرید اوراق قرضه دولتی به ارزش حداقل 500 هزار دلار

4) خرید سهام شرکت‌ها و کسب‌وکارهای مورد تأیید دولت ترکیه به ارزش حداقل 500 هزار دلار

5) ایجاد یک کسب‌ و کار جدید با حداقل ارزش 500 هزار دلار

6) ایجاد 50 شغل برای شهروندان ترکیه‌ای

اطلاعات بیشتر : https://evimistanbul.ir/