2777
2789
عنوان

مسخرس؟

89 بازدید | 13 پست

سلام رفقا 

چطورین 

من امروز قرار بود ولنتاینو با رفیقام جشن و دورهمی بگیریم که کنسل شد 

مشکلاتی پیش اومد واسمون نشد 

فردا هم نمیشه اخه 

برای همین بنظرتون زشته چهارشنبه به مناسبت ولنتاین جشن بگیرم؟ دو روز تاخیر داره دیگ 

مسخره نیس؟

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه یکم تاخیر داره  واسه اون میگم  بچه ها استوری اینطور چیزا میزارن  گفتم شاید مسخ ...

نه بابا 

برین کیفشو بکنین 

به بقیه هم ربطی نداره

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

نه بابا من یلدا رو با مخلفات قاچاقی زنگ ریاضی گرفتیم خیلی ازشون عصبانی بودم گفتم شما از کلاس لولیان کمترید اونا گرفتن ما موندیم تازه اونا پسرن 😐😂 جلو مامانم ضایعم کردید جمشید فرداش یه جشن توپ گرفتیم تو کلاسمون 

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 
نه بابا من یلدا رو با مخلفات قاچاقی زنگ ریاضی گرفتیم خیلی ازشون عصبانی بودم گفتم شما از کلاس لولیان ...

😂😂😂😂

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  
😂😂😂😂

۹تفلک معاون کلی ترسوندمون خیلی سعی کردم خراب کنند نشد 😂

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 
ماشالا تو دیگه کی هستی😂😂😂

😁 از همشون من شیطون ترم همه چی زیر سر منه

ماشالا تو دیگه کی هستی😂😂😂

مپیر از آشنا ها دور قدیمیمونه مخشو زدیم آخر داشتیم می‌خوردیم دبیر آمد من کلی التماس کردیم بره چند دقیقه دیگه بیاد اون رفت حالا من داشتم فیلم بر داری میکردم ظبط روشن برگشتم گفتم دبیرپ فراری دادم آمدم دیدم پشت سرم واستاده داره نگاه می‌کنه اصلا وعضی😂

2790
2778
2791
2779
2792