2821
2789

نه خوبه

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

افتضاحه،چندمی؟

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

😐😐😐😐😐

تنها توجیهی که میتونم داشته باشم اینه که از بیکاری تاپیک میزنید که یه چیزی گفته باشید

🖤🥀وه که طبل اخلاق میزنید و نقاره ایمان، و هردوان به مسخره میگیرید. لعنت بر شما._بهرام بیضایی🖤🥀بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید/نامرد نامردم اگر مردان شما هستید/بوسید باید خاک پاهای شغادان را/امروز وقتی رستم دستان شما هستید/از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود/تا بندگان برحق یزدان شما هستید/ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ!/من نیستم انسان اگر انسان شما هستید _راحیل رایومند🖤🥀ما وارثان دردهای بیشماریم/ما گریه های چشمهای انتظاریم/ما سرزمینی دور و تنها در غباریم/ما چیزی به غیر از غم، به غیر از هم نداریم/ما حسرت یک خنده دنباله داریم/ما خسته از این روزهای بیقراریم_حسین غیاثی🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده/وز ماتم سرو قدشان سرو خمیده/در سایه گل بلبل ازین غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده_عارف قزوینی🖤🥀چه جوانانی! اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی! بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند و موهای صورت پسرها هنوز درنیامده و دخترها را میبینی؟ چه پاهای لطیفی دارند... جنگ است اسماعیل!_رضا براهنی🖤🥀باش تا نفرین دوزخ از تو چه سازد/که مادران سیاهپوش/داغداران زیباترین فرزندان آفتاب و باد/هنوز از سجاده ها/سر برنگرفته اند!_شاملو🖤🥀سلامت را نمیخواهند پاسخ گفت/سرها در گریبان است/کسی سر بر نیارد کرد پاسخ گفتن و دیدار یاران را/نگه جز پیش پا را دید، نتواند/که ره تاریک و لغزان است/تگرگی نیست، مرگی نیست/صدایی گر شنیدی صحبت سرما و دندان است/زمین دلمرده، سقف آسمان کوتاه/غبارآلوده مهر و ماه/زمستان است_اخوان ثالث🖤🥀این ضحاکی است که مارهایش به چشم نمیایند... زیرا که آن [مارها] خاص بود بر ضحاک؛ اما فقط ضحاک نبود بدین خوی ضحاکی؛ و ضحاکخویان همگی بر تختند. آری ضحاک به نامهای دیگری همچنان سر است و بر سر است!_بهرام بیضایی🖤🥀هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز/این تیزی سنان شما نیز بگذرد/چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد/بیداد ظالمان شما نیز بگذرد/این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید/نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد/پیل فنا که شاه بقا مات حکم اوست/هم بر پیادگان شما نیز بگذرد_سیف فرغانی🖤🥀

2790
2823
2791
2779
2792