2777
2789
عنوان

بارداری

111 بازدید | 14 پست

مامانا امکان داره در مدت ۳ روز طول سرویکس کم بشه من سه شنبه دکتر بودم همه چی خوب بود حتی دهانه رحم رو چک کرد بسته بود ولی از جمعه بعد از دستشویی البته توالت فرنگی احساس میکنم به واژنم فشار میاد و تکرر ادرار گرفتم البته کمربند بارداری میبندم بهترم من هفته ۱۹ بارداریم

خاهر منم همینجوریه..آرمایش و سونو هم رفتیم همه چی اوکی بود..سعی کن با کمک بری دستشویی

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خاهر منم همینجوریه..آرمایش و سونو هم رفتیم همه چی اوکی بود..سعی کن با کمک بری دستشویی

خوب عزیزم مشکلشون چی بود من بعد مدفوع بدتر میشم و اینکه استراحت مطلق هستن

خوب عزیزم مشکلشون چی بود من بعد مدفوع بدتر میشم و اینکه استراحت مطلق هستن

مشکل فشاریه که به مثانت میاد..دکتر ما هم همین گفت سریع تشخیص داد..

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
کفت طبیعیه یعنی تا کی اینجوری خواهیم بود

بیا pv راجبش صحبت کنیم

اینا خالتای طبیعی بارداریه ولی دوس دادی خیالت راحت بشه برو دکتر رو هم بگو

والا زنگ زدم باهاش صحبت کردم گفت استراحت کن ولی کارای روزمره رو انجام بده و اینکه از کمربند استفاده کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز