2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

241 بازدید | 13 پست

امروز ولنتاینه دیگه مثلااا،هی جفتمون انلاینیم ولی پیام نمیده ،اخرین پیامشم سرد بود حوابش ،ی بار خوبه ی بار سرد

ب دوستم گفته دوسش دارم ولی شرایط ازدواج ندارم برا همین نیخوام رابطمون جدی شه و در حد رفاقت میخوام باشه

چ کنم اذیتم واقعا

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اگر دو طرف قصدشان جدی باشه رابطه محکم تر میشه تا اینکه فقط برا دوستی همدیگه رو بخوان. اونجوری هر دوت ...

اره خییییلی،حس میکنم دوری میکنه ازم،برا همین سختمه بهش پیام بدم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خییییلی،حس میکنم دوری میکنه ازم،برا همین سختمه بهش پیام بدم

ما پسرا تیپیکال مون اینه که زود خر میشیم😂 اگر دوری میکنه سه حالت داره. یک: با یکی دیگس. دو : میترسه تو نظرت مثبت نباشه و پا جلو نمیزاره. سه: کلا بچه مثبته و تو این کارا نیست. 

ما پسرا تیپیکال مون اینه که زود خر میشیم😂 اگر دوری میکنه سه حالت داره. یک: با یکی دیگس. دو : میترسه ...

اره واقعا زود خرمیشین

ولی چرا اینو نگفتی ک ممکنه خوشش نیاد ازم و نمیخواد ارتباط بگیره باهام

اره واقعا زود خرمیشین ولی چرا اینو نگفتی ک ممکنه خوشش نیاد ازم و نمیخواد ارتباط بگیره باهام

آره اونم احتمالش قویه. چون اکثر دخترا الان به ظاهرشون میرسن دیگه زیبایی عمومی رو همه دارن عملا. به نظرم اخلاق مهم تره.

من که یادم نبود چی😐؟

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
من که یادم نبود چی😐؟

چیییی میگیییی  

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
چیییی میگیییی    

بقران

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
بقران

چی بگم والا

عجیب بید

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس
چی بگم والا عجیب بید

اوم

اره واقعا زود خرمیشین ولی چرا اینو نگفتی ک ممکنه خوشش نیاد ازم و نمیخواد ارتباط بگیره باهام

خب چ کاریه خودتو اذیت کنی دوستی اینه ک دو نفر راضی باشن راحت باشن. اگ واقعا قصدت دوستیه و جدی نیس خیلی از پسرا تو رفاقت (صرفا دوست) خیلی خوبن میتونی با یکی دوس شی ک دو نفر راضی باشین