2777
2789
عنوان

خارش وا....ژن

86 بازدید | 7 پست

عفونت گرفته بودم عنبر نسا استفاده کردم همون روز ترشحات سفيد رنگ قطع شد و خوب شدم اما دو سه روز بعدش پریود شدم و همون روز قبل شروع پریودیم خارش گرفتم 

دقیقا مثل وقتایی ک عفونت داشتم 

ولی هیچ علائمی از عفونت ندارم 😐 

ممکنه بخاطر پد باشه یا استفاده از ژل شستشو؟ 

یا احتمال داره بخاطر عنبر نسا باشه! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درواقع اصلا عفونتت درمان نشده ...مگه عنبر نسا دارو هست؟ برو دکترقبل از اینکه عفونتت عود کنه برحسب نوع عفونت بهت دارو میده ..هیچوقت هم از عنبر نسا واسه این ناحیه استفاده نکن

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

منم یه مدت پیش خارش شدید گرفتم

یه چند نکته بهت بگم که خوددمم بعد رعایت کردنشون خوب شدم

شستشو واژن استفاده کن لافارا خیلی خوبه

از پماد کلوتریمازول استفاده کن خیلی خوبه 

تو دست شویی همیشه دستمال کاغذی داشته باش 

حتی تو پریودی هم باید با دست مال اول خودتو خشک کنی

چون که رطوبت باعث خارش میشه

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁
درواقع اصلا عفونتت درمان نشده ...مگه عنبر نسا دارو هست؟ برو دکترقبل از اینکه عفونتت عود کنه برحسب نو ...

کلی راجبش خوندم هم تو نت هم نی‌نی سایت خیلیا راضی بودن 😟

الانم پریودم نمیتونم برم دکتر 🤕

منم یه مدت پیش خارش شدید گرفتم یه چند نکته بهت بگم که خوددمم بعد رعایت کردنشون خوب شدم شستشو واژن ...

مرسی ک گفتی 

ی مدته از ژل شستشو استفاده میکنم و همیشه هم از دستمال استفاده کردم 

فقط نمیدونم الان چمع دقیقا 😑 خیلی اذیتم میکنه 

این دکتراعم فقط پوول میگیرن هربار برم نزدیک ی تومن میندازن گردنم با این آزمایشاشون🤕

مرسی ک گفتی  ی مدته از ژل شستشو استفاده میکنم و همیشه هم از دستمال استفاده کردم  فقط نمی ...

ایشالله که خوب بشید🙆‍♀️💕

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁