2777
2789
عنوان

عاشق ها بیان

326 بازدید | 52 پست

سلام

من واقعا عاشق هستم از کلاس پنجم ک نمیدونستم عشق چیه عاشق شدم میشه گفت عشق کودکی ، بعدا ک بزرگتر شدیم یه رابطه ۳ساله با هم داشتیم و یه جورایی آشنا هستن اما آخرین بار مشاورم بهش گفت ک به درس لطمه میزنی و دیگه تموم شد نه زنگ و نه پیام من چند روز پیشم بهش پیام دادم جوری وانمود کرد ک منو نمیشناسه منم گفتم شاید فک کنه سرکاریه براش ویس فرستادم ک گفت شناختن من چکار میکنه منم دیگه جواب ندادم و دلیت کردم البته با شماره خودم پیام ندادم.

حالا تصمیم دارم بشینم بخونم ک پزشکی قبول بشم بعد برم سراغش بنظرتون اگه پزشکی قبول شدم ب خواهرش بگم ک کاری کن به هم برسیم یا چی بگم اینم بگم من قسم خوردم ک جز اون با هیچ کس ازدواج نکنم و میخوام برسم ب عشقم خواهرشم خبر داشت از رابطمون گفت شما کوچیک هستین و باید درس بخونیین حالا نظر بدین چون میخ‌وام نی نی سایت و ترک کنم برم درس بخونم برا قبول شدن میخوام فکرم راحت بشه مرسییییییی ک وقت میزاری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون میخوادت؟؟

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

الان چند سالته؟؟

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
نمیدونم واقعا میخواد یا نه میگم شاید بخاطر درسم اینجوری رفتار میکنه

به نظر من که قیدشو بزن

یه روزی به خودت میای میبینی تنها کسی که ضرر کرده تویی

اصلأ از کجا معلوم تا تو بخوای پزشکی قبول بشی اون ازدواج نکنه؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

به نظر من که قیدشو بزن یه روزی به خودت میای میبینی تنها کسی که ضرر کرده تویی اصلأ از کجا معلوم تا ...

اون دانشجو هست و سنشم برا ازدواج کمه منم ک چند ماه دیگه کنکور دارم نهایت یک سال دیگه قبول میشم