۴ هفته ویار شروع نمیشه اصولا از ۶ هفته الی ۸ هفته هس
ویروس جدیدی اومده اسهال . استفراغه
اطرافیانم گرفتن ۱ هفته درگیرش بودن حسابی
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
نمیدونم ک هرچیه خیلی وحشتناکه فقط دلم اب میخاد ک اونم میگن بدتر میکنه
بدتر نمیکنه
بایدا ب بخوری کی. گفته بدتر میکنه
اسهال اب بدن کم میشه باید اب و سرم باشه که جبران شه و سوپ
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
تا اخرماه سوم اینجوری هستی باید تحمل کنی.ولی اگه بتونی قرص ناویدوکسین پیداکنی بخوری عالیه خیلی بهتر میشی مثل دمیترون یبوستم نداره.صبحا ناشتا ی ناویدوکسین با ویتامین ب۶ بخور