2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

1088 بازدید | 40 پست

وای خسته شدم تا اول حاملگیمه ۴.هفته ۷روزمه .۴روزه اسهال استفراغ گرفتم هیچی نمیتکنم بخورم دیروز دکترم سرم اینا داد با قرص دمیترون اصلا فرق نکردم.از دیشب هر ساعت تهوع بیدارم کرده رفتم بالا اوردم خسته شدم انقد گریه کردم دیروز چیکار گنم خوب شم

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

۴ هفته ویار شروع نمیشه اصولا از ۶ هفته الی ۸ هفته هس

ویروس جدیدی اومده اسهال . استفراغه

اطرافیانم گرفتن ۱ هفته درگیرش بودن حسابی

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ هفته ویار شروع نمیشه اصولا از ۶ هفته الی ۸ هفته هس ویروس جدیدی اومده اسهال . استفراغه اطرافیانم ...

نمیدونم ک هرچیه خیلی وحشتناکه فقط دلم اب میخاد ک اونم میگن بدتر میکنه

نمیدونم ک هرچیه خیلی وحشتناکه فقط دلم اب میخاد ک اونم میگن بدتر میکنه

بدتر نمیکنه

بایدا ب بخوری کی. گفته بدتر میکنه

اسهال اب بدن کم میشه باید اب و سرم باشه که جبران شه و سوپ

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
۴ هفته ویار شروع نمیشه اصولا از ۶ هفته الی ۸ هفته هس ویروس جدیدی اومده اسهال . استفراغه اطرافیانم ...

شربت ابلیمو خوبه بنظرت؟درست میکنه؟

مایعات زیاد بنوش سعی کن سیرابی هم بخوری برا تهوع عالیه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
بدتر نمیکنه بایدا ب بخوری کی. گفته بدتر میکنه اسهال اب بدن کم میشه باید اب و سرم باشه که جبران شه ...

کاش درست شم زود😭

شربت ابلیمو خوبه بنظرت؟درست میکنه؟

فکر نکنم

برو دکتر

اطرافیانمو دیدم چطور داغون شدن خیلی ویروس بدیه 

کاش درست شم زود😭

میشی

فکر نکنم برو دکتر اطرافیانمو دیدم چطور داغون شدن خیلی ویروس بدیه 

دیروز پیشردکترم بود سرم داد دوتا امپول تهوع زد داخلش.قرص دمیترون داد اما تاثیر نداره

من تا ماه 5 ویار شدید داشتم.  خیلی روزای سختی داشتم.  امیدوارم خوب شه حالت  خیلی س ...

خیلی.اعصابم بهم ریخته دارم اذیت میشم