2777
2789
خدا کنه حداقل خواب شبش درست شه روز میشه رفت بیرون وقتی میخابه ولی شب تک و تنها باید بشینی پاش

ولی سختیه اصلیش تا وقتیه ازشیروپوشک بگیری سعی کن کم کم شیرشبش روقطع کنی حتما والا دندوناش میپوسه و قشنگ سرویس میشی وقتی شیر شب قطع بشه پوشکشم تمیزمی مونه و یه خواب راحت نهایت یبارپاشه آب بخواد ولی حتما شیرشو قطع کن شبا من دخترم ۱سالگی دندون درآورد منم بعدش قطع کردم دخترم روچکاب دندون پزشکی میبردم و آمار پوسیدگی دندون اطفال فاجعست

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دوماه ونیمشه عزیزم کوتااونموقع

نه منظورم این نبود ازالان تا ۶ ماهگی ترکش بده واس راحتی خودت گفتم وسلامتی کوچولو

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               
وایی نگوجیغش الان  کم شده از۱۰شروع میکردتا۸صبح پیرشدم دیگه

بهش اموزش خواب بده من بچم مدام بهم چسبیده بود شیر میخورد با انوزش خواب خیلی خیلی راحت شدم الان شکر خدا خودش میخوابه گاهی یک یا دوبار بیدار میشه که اونم داره دندون اسیاب در میاره لجباز شده

Silenc says a lot more than you think 🤍

اولشه دیگه عادت میکنی اولا منم خیلی اذیت میشدم الان دیگه عادی شده شبا نمی خابیم روزا می خابیم، پسرم ماه بعد تولد چهار سالگیشه فعلا که تنظیم نشده دیگه خدا میدونه کی تنظیم میشع

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
خب الان که هردوساعت شیرمیخادچیجوری عادتش بدم گشنه س آخه

از ماه چهارم یکباردرمیون شیرش بده بخدا شیر شب خیلی بده وای تو زوده ولی درکل گفتم بدونی که اذیت نشی

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               

دختر من تا یه سالگی عالی بود اما از یه سالگی به بعد دیگه کن خواب شد اگه تونسی خواباشو تنظیم کنی خیلی خوب میشه از اولش عادت دادی حتما به جای سکوت الان خوابش سبک شده 

بهش اموزش خواب بده من بچم مدام بهم چسبیده بود شیر میخورد با انوزش خواب خیلی خیلی راحت شدم الان شکر خ ...

چیجوری وازچندماهگی آموزش دادی؟من یه باراز۵عصرنذاشتم بخابه چقدر ناله کرد بازشب که شد نیم ساعت خابیدپاشدوتاصبح بیدارن کن اصلا خواب نداشت اونروز

..........
دختر من تا یه سالگی عالی بود اما از یه سالگی به بعد دیگه کن خواب شد اگه تونسی خواباشو تنظیم کنی خیلی ...

نه اتفاقا وقتی شلوغه میخابه شبم سکوته نمیخابه تی وی هم میزنم میفهمه

..........
پس مادرهای ما چطوری چندتا بچه میاوردن یعنی همه مادرها این چیزها رو داشتن من بچه ندارم و اصلا نمیدونم ...

مامانم ۹تاآورده، خیییلی سخته حتمابایدیه دخترمجردکمک دستت باشه بخدا

..........
چیجوری وازچندماهگی آموزش دادی؟من یه باراز۵عصرنذاشتم بخابه چقدر ناله کرد بازشب که شد نیم ساعت خابیدپا ...

از شش ماهگی 

اصلا نذار بیخوابی بکشه بچه هرچی بیشتر بخوابه بیشتر دوست داره بخوابه و درواقع اگه مانع بشی عصبی میشه و بد خواب

توی نت بزن اموزشش هست روش های مختلف داره من روش گریه کمتر رو انتخاب کردم و به تدریج اموزش دادم باید حوصله به خرج بدی اما بعدش راحت میشی و بچه هم کیفیت خوابش خوب میشه

Silenc says a lot more than you think 🤍