2777
2789

رو بسته قرص نوشته.ولی ک ا ن د بهتره.قرص هورمونا رو بهم میریزه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه بخواد بخوره از همون شب اول رابطه شروع کنه به خوردن؟

من اصلا یادم نیس چجوری بود.کلا دوماه خوردم بهم نساخت گذاشتم کنار.خیلی چیز مزخرفیه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

مگه کسی که ازدواج میکنه دکتر نمیرههههه.خدایا کی میخوای یکم اگاهی بین دخترا پخش کنی.باید بره پیش دکتره زنان.دکتره زنان بهش روش جلوگیری مناسب خودش پیشنهاد بده‌.ال دی نقل و نبات نیس نمیتونی ال دی رو همیشه بخوری کلی عوارض داره

یعنی شما دوتا دخترخاله بلد نیستین جلوگیری کنید!!؟ یکیتون گوگل کنه 

خب من خودم عقدم..هنوز عروسی نکردم..

جلوگیری طبیعی ریسک داره.. میگه میخوام قرص بخورم ولی من نمیدونم این قرص خوردنا چطوره؟

خب من خودم عقدم..هنوز عروسی نکردم.. جلوگیری طبیعی ریسک داره.. میگه میخوام قرص بخورم ولی من نمیدونم ...

مگه دکتر زنان نرفتین تا حالا

خب توضیح میده بهتون و نسخه میده واسه قرص

عشق ❤ یعنی حالت خوب باشه کنارش..
مگه کسی که ازدواج میکنه دکتر نمیرههههه.خدایا کی میخوای یکم اگاهی بین دخترا پخش کنی.باید بره پیش دکتر ...

عزیزم خب من که پیشش نبودم.‌.قرار بود بره ولی نمیدونم چرا نرفت.‌الان از من میپرسه منم بهش میگم برای قرص بلد نیستم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز