2777
2789

الان نمیتونم پاشم مدلش رو ببینم ولی برند D&G 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نمیتونم پاشم مدلش رو ببینم ولی برند D&G 

مدلش رو تو اینترنت سرچ کردم 

D&G مدل the one

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
فک کنم اینو شنیدم ماندگاریش چقده  بوش

خیلی زیاد من همسرم صبح میزنه می‌ره سر کار بر میگرده دوش میگیره اگر روی اون قسمت لیف نکشه همچنان بوش هست 

من میفهمم لیف زده یا گربه شور کرده 🤦🏼‍♀️🤭😂

خیلی زیاد من همسرم صبح میزنه می‌ره سر کار بر میگرده دوش میگیره اگر روی اون قسمت لیف نکشه همچنان بوش ...

البته با یک پاف پخش بوی زیادی نداره و منم علاقه ای به اینکه بوی عطرمون رو دیگران متوجه بشن ندارم البته 

ولی حتما با پنج شیش پاف پخش بو هم داره 

(که البته واسه محیط های عمومی کار درستی نیست ... شاید یکی دوست نداشته باشه ...یا باردار باشه ویار .... یا میگرن .... یا حساسیت .‌‌‌‌‌.... همون یک پاف به نظر من صحیح هست و از فاصله خیلی نزدیک مشخص میشه )