2777
2789
عنوان

برامدگی پشت گردن

12010 بازدید | 13 پست

من یه برامدگی پشت گردنم دارم که از بغل دیده میشه..ینی پشت گردنم صاف نیست خیلی ناراحتم به خاطرش..قابل درمانه با ورزش یا چیز دیگه؟کسی هست مثه من باشه؟خیلی اعتماد به نفسمو اورده پایین  

موهاتو باز بزار معلوم نشه

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ورم گردن رو منم داشتم 

پیگیر نشدم و گردن درد شدید گرفتم طوری که دردش میزد ب دستهام و کاملا دستام فلج میشدن از شدت درد 

بخاطر طرز بد نشستن که باعث شده بود مهره ششم گردنم انحناشو از دست بده و رگ عصبم رو تحت فشار بذاره 

با فیزیوتراپی و درست نشستن درمان میشه 

از وقتیم که میرم باشگاه کاملا صاف شده و دردی ندارم 

عضلاتت که تقویت بشن ورم هم ب مرور از بین میره و مهرت انحناشو بدست میاره 

حتما حتما برو دکتر ارتوپد یا متخصص ستون فقرات تا زودتر درمان بشه دیر اقدام کنی درمانش زمانبره

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

منم اینجوریم

تو چیکار کردی ؟ 

رفع شد؟ 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
این ورم گردن رو منم داشتم پیگیر نشدم و گردن درد شدید گرفتم طوری که دردش میزد ب دستهام و کاملا دستام ...

شما چطوری می‌نشستی و چه ورزشی میری منم دچار همین دردم  زده به گردن و شونه هام   کدوم دکتر رفتی 

اهااا..خیلی خیلی ممنونم ازت حتما میرم

سلام گلم تو رفتی دکتر چی بود خوب شدی؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

این ورم گردن رو منم داشتم پیگیر نشدم و گردن درد شدید گرفتم طوری که دردش میزد ب دستهام و کاملا دستام ...

سلام عزیزم میشه بیشتر توضیح بدید پیش چه دکتری رفتید درمانش چجوری بود و الان چه ورزشایی میکنید من پشت گردنم برامده شده و خیلی درد میکنه میزنه پشتم پیش دکتر مغز و اعصاب رفتم و گفت چیزی نیست چربیه ولی واقعا اذیتم میکنه هم ظاهری هم از لحاظ درد🥲