اکثرشون دیدی به ما ندارن 😁 اون تعداد کمی هم که ایران رو میشناسن و اسم کشورمونو شنیدن اکثرا فکر میکنن عرب هستیم و خشن و خیلی سطح پایین. یه عدهی خیلی خیلی محدودی هم ما رو به عنوان یه کشور پیشرفته با مردم خیلی باهوش و موفق میشناسن. اینا افرادی هستن که تو شرکتها و سازمانای بزرگ و معروف دنیا ایرانیای موفق دیدن و باهاشون دوست شدن و شناخت پیدا کردن.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تروریست خودشونن رو سر مردم ضعیف فلسطین بمبو موشک میندازن بچه ها تو خون غرق میشن
بله درآن شکی نیست ازبس دولت های چپاولگر با ما دشمن هستن در تبلیغات خود مارا اینگونه معرفی می کنن دولت های مزدور وعربی هم که مشخصه. اسرائیل جنایتکار هم که با داشتن رسانه های مختلف مرتب برعلیه ایران سم پاشی می کنه.