2777
2789
عنوان

عدالت 🖤😔🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 31 پست
ینی چی ی بچه گناهش چیه تا وقتی ک بزرگ بشه بدبختی باسه ی جیزی میگینا

دقیقا یه بچه ۸ ساله گناهش چیه ؟ 

الان یه تاپیک دیدم دلم کباب شد 

(چقدر من و شما هم نظریم)😂

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

دقیقا یه بچه ۸ ساله گناهش چیه ؟  الان یه تاپیک دیدم دلم کباب شد  (چقدر من و شما هم نظریم ...

🙂 آره دقیقا

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خدا یه بابا نیست که قرار باشه به بچه هاش سرویس بده 

اومدین این دنیا امتحان بشیم که سرنوشتمون در سرای ابدی تعیین بشه 

حالا یکی با خوشی امتحان میشه یکی با مشکل 

مشکلتون اینه که این چند صباح دنیا رو اونچنان باور کردین 

که یادتون رفته کلا داستان یه چیز دیگه س 

بله تا وقتی که به دلیل رفتارهای بشر فقر و بی عدالای وجود داره مشکلات فرهنگی وجود داره 

نتیجتا یه عده بدبخت و ناراضی هم وجود داره این آدمان که باید با مبارزه با بی عدالتی و بی فرهنگی 

امتحانشونو پس بدن 

نه اینکه حاضری بگیر باشن و انتظار داشته باشن خدا ازون بالا هر چی خواستن براشون بفرسته

ینی چی ی بچه گناهش چیه تا وقتی ک بزرگ بشه بدبختی باسه ی جیزی میگینا

اون بچه تو عالم ذهد اینارو قبول کرده 

ی چیزی نمیگم 

یکی تو عالم ذهد قبول میکنه تو افریقا وسط گشنه ها ب دنیا بیاد 

خدا ک ظالم نیس اون خودش انتخاب کرده 

این دنیا دنیای امتحان هست بهشت ک نیس بهش ی جا دیگس 

اون بچه تو عالم ذهد اینارو قبول کرده  ی چیزی نمیگم  یکی تو عالم ذهد قبول میکنه تو افریقا ...

پس چرا یادم نمیاد قبول کردم😐

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چرا باید تفاوت وجود داشته باشه

خب چون قانون زندگیه امروز تو خوشبختی فردا من ..همیشه که نمیشه که خوشحال باشی ی روز به نفت توعه ی روز به ضرر تو..ببین من خودم الا از عشقم جدا شدم چن سال باهم بودیم خب عاشقشم بودم یعنی اوتم همینطور ولی الا نیس الا خیلیارو میبنم باهمن تو دلم میگم چرا من نیستم خدا بد یادم مباد اون موقعه که من غرق خوشی با عشقم بودم فلان دوستم داشت زجر میکشید.. همیشه اسونی نیس تو زندگی نیازه به سختی..خودمم ناراحتم از این وضع زندگی ولی خب حتما به صلاحمونه هرچی که بشه چون خدا میخواد خدا ک بد نميخواد..😉

خب چون قانون زندگیه امروز تو خوشبختی فردا من ..همیشه که نمیشه که خوشحال باشی ی روز به نفت توعه ی روز ...

چرا سختي باشه سوالم اینه چرا

پس چرا یادم نمیاد قبول کردم😐

چون اون عالمو هیچ کسی یادش نیس 

فقط گاهی ی اتفاقی میوفته با خودت میگی اع من اینو دیدم ی بار 

بله این همون اتفاقیه ک تو عالم ذهد قبول کردی برات بیوفته 

ما چنتا عالم داریم عالم ذهد قبل تولد رحم مادر

عالم پست فانی این دنیا 

عالم برزخ 

بعد از مرگ ک اعمالت نشون میده میری بهشت یا جهنم 

و عالم قیامت 

چرا سختي باشه سوالم اینه چرا

این دنیا خب دنیای سختیه 

دنیای امتحانه سختی باشه ک بعدش اسونی باشه 

بلاخره سوالات ذهن بنده رو درگیر میکنه 

زیاد بری تو بعدیش 

کافر ب حساب میایی چون خدا فرموده تو اعماق این سوالا نرو 

چون اون عالمو هیچ کسی یادش نیس  فقط گاهی ی اتفاقی میوفته با خودت میگی اع من اینو دیدم ی بار&nb ...

منظورت تناسخه

چون تا سختی نباشه ادم به خودش نمیاد حتی باور کن دیگ یادیم از خدا نمیکنه.‌

چرا میکنه چرا نکنه

این دنیا خب دنیای سختیه  دنیای امتحانه سختی باشه ک بعدش اسونی باشه  بلاخره سوالات ذهن بن ...

این دنیا جهنم باشه اون دنیام ب چ دردی نیخوره🙂

چرا میکنه چرا نکنه

چون دیگ نیازی به اون نداره.تو فک کن الان همه چی داره تا اخر عمرت تضمینی دیگ خدا میخوای چیکار..الان شاید بگی نه من شکر میکنم فلان ولی مطمن باش ما انسانا نامرد تر از این حرفاییم..ببین اینارو کسی داره بهت میگه که خیلی وقته نخندیده ولی خب چه میشه کرد میدونم میگذره..