2777
2789
عنوان

نامزدم اینو واسم فرستاد

382 بازدید | 22 پست

داشتیم باهم در مورد پول و هزینه زندگی و اینا حرف میزدیم بعدش من گفتم من تو زندگی پول خیلی برام اهمیت نداره و اینکه دو نفر وقتی باهم یه زندگی رو بسازین خیلی قشنگ تره تا اینکه همه چی از قبل فراهم‌باشه

بعد اینو برام فرستاده به نظرت ن منظورش چیه؟

حکیمی درجمع مریدانش نشسته بود ....یکی از شاگردان از وی پرسید: استاد علم بهتراست یا ثروت؟

حکیم بی‌درنگ شمشیری بیرون آورد و مانند جومونگ شاگرد بخت برگشته را به سه قسمت نامساوی تقسیم نمود و گفت:

سال‌هاست که دیگر هیچ کسی بین دوراهی علم و ثروت گیر نمی‌کند!!
مریدان دیگر درحالیکه انگشت حیرت به دندان گرفته و لرزش تمام وجودشان را فرا گرفته بود گفتند: ای حکیم ما را دلیلی عیان ساز تا جان فدا کنیم!!

حکیم گفت: در جوانی مرا دوستی بود که باهم به مکتب می‌رفتیم، دوستم ترک تحصیل کرد و من معلم مکتب شدم!

حالا او پورشه دارد، من پوشه..!
او اوراق مشارکت دارد و من اوراق امتحانی..!! او عینک آفتابی، من عینک ته استکانی..!او بیمه‌ی زندگانی، من بیمه ی خدمات درمانی..!او سکه و ارز، من سکته و قرض..!

سخنان حکیم چون بدین جا رسید مریدان نعره‌ای جانسوز زدند و راهی کلاسهای آموزش اختلاس گشتند!!

باشد که شما را پندی آموخته و به درد حکیم گرفتار نیایید..!

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواسته بگه پول مهم تره ولی یه مثال بی ربط زده این جک برای علم و ثروته. یعنی میخاد تو اونو بخاطر پولش ...

نمیدونم والا

من انتظار داشتم استقبال کنه از این حرفم ولی الان موندم منظورش چی بود😕

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻