2777
2789
عنوان

کیا نزدیک خانواده خودشون زندگی می کنن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 55 پست
من مادرم از پدرم جدا شده میرم بالا غم دنیا میاد سراغم میخوام خفا بشم اما بخاطر خواهر برادرم بروز نمی ...

خواهر جان قدرنشناسی اصن جز خصلت هاشونه ...

ولشون کن و خوش باش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خودش میدونه. بهرحال بگو پدرت درصورتی کمک میکنه که تو اون شهر باشید هی مینویسی دیه من ذهنم میره ...

خخخخخ ببخشید همون دیگه

تو زندگی زیاد حرص  میخورم همیشه اینم یکی از اون وقتاست

خخخخخ ببخشید همون دیگه تو زندگی زیاد حرص  میخورم همیشه اینم یکی از اون وقتاست

منم زیاد حرص میخورم. ولی یه وقتایی کاری ازت برنمیاد حرص خوردن بی فایده س، به جاش یه کم ذهنتو آزاد کن و تصمیم درست بگیر.

اگه تو همون شهر همسرت زندگی کنی برات سخت میشه؟ کار و درامد شوهرت با تعئرر شهر تغییری میکنه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم زیاد حرص میخورم. ولی یه وقتایی کاری ازت برنمیاد حرص خوردن بی فایده س، به جاش یه کم ذهنتو آزاد کن ...

خونه شهر همسرم گرون تره ، باید برم اجاره ...

از اون طرفم هیچ کمکی قرار نیست پدرشوهرم بکنه میترسم ...

خونه شهر همسرم گرون تره ، باید برم اجاره ... از اون طرفم هیچ کمکی قرار نیست پدرشوهرم بکنه میترسم .. ...

اگه خودت اذیت نمیشی و شرایط زندگیت اونجا بهتره، پدرتو راضی کن. بگو به صلاحته ک رشد بهتری داره و ...

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه خودت اذیت نمیشی و شرایط زندگیت اونجا بهتره، پدرتو راضی کن. بگو به صلاحته ک رشد بهتری داره و ...

اخه مشکل اینه شهر ما برای پیشرفت بهتره ، شهر همسرم توریستی عه

فعلن که پدرم کاری نکرده فقط خواستم ببینم مزه دهن همسرم چیه که حالم گرفته شد

کلا نامزدی زمان مزخرفی عه ...

واقعا خوش بحالت هر روز اونجایی یا نه  منم دو تا کوچه فاصله دارم هر روز صبح زود میرم شب فقط برا ...

کلا صبح تا عصر پایینم همسرم میاد میریم شام پایین بعد میاییم بالا خونه ی خودمون.قربونت

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲