2777
2789
عنوان

جوش صورت

313 بازدید | 14 پست

بچه‌ها برای جوش های ریز و صورتی مایل به قرمز😐😂 چی کار کنم؟ شما چی کارا کردین که نتیجه گرفتین؟ اگه محصولی استفاده کردین که خوب بوده ممنون میشم اسمش بگید🌺

@یه_مشهدی توهم بیا اگه تجربه‌ای داری بوگو😂🤍

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صابونی بگیر که حاوی تی تی سی باشه روزی دوبار س بار بشور البته اگه پوستت چربع بعدش اینو بخر بزن ( عکسشو میزارم )رو جوشات فورا خوب میشی مرطوب کننده بدون چربی ام بزن مثل ساین اسکین صفر درصد اینا برای پوست چربه برای پوست خشک‌شوینده ملایم تر بخر با همونی که عکسشو میزارم این روتینو روزی س بار دوبار برو 

من تو بلوغم قبلا اصن جوش نمیزدم هیچی ولی تازگیا هم رنگ پوستم کدرشده هم جوش میزنم طبیعیه؟

آره فکر کنم

بهشون دست نزن و نترکون که جاشون نمونه

صابونی بگیر که حاوی تی تی سی باشه روزی دوبار س بار بشور البته اگه پوستت چربع بعدش اینو بخر بزن ( عکس ...

خیلی ممنون گل🌸فقط میشه بگی این محصول حدودا چند گرفتی؟

و اینکه ضدجوش هم بگیرم یا نه؟ چون فکر کنم قیمتش حول و حوش ۳۰۰ اینا باشه🥲

خیلی ممنون گل🌸فقط میشه بگی این محصول حدودا چند گرفتی؟ و اینکه ضدجوش هم بگیرم یا نه؟ چون فکر کنم قی ...

ن بابا 😂🥲من خودم ببدختم ۳۰۰ کجا بود خواهر اینارو دکتر برام نوشته بود ارزونه خیلی ارزونن صابونم ارزونه 

کیلدامایسین و صابون زیر ۱۰۰ جمع میشه بازم خیلیییییی کمتر خیلی کمتر 🥲 بعد میمونه مرطوب کننده ساین اسکین که ۶۰ تومنه فکنم

خیلی ممنون گل🌸فقط میشه بگی این محصول حدودا چند گرفتی؟ و اینکه ضدجوش هم بگیرم یا نه؟ چون فکر کنم قی ...

اتفاقا جوش خشک کنه ارزونه به محصول داروخونه ایی مفت فکنم زیر بیس تومن

بعد من هفته ایی دوبار یا س بار روی جوش که زدم وقتی دارم میشورمش با ژل شستشو پنجا ثانیع روش جوش شیرین میزارم قشنگ ضدعفونی میشه ولی حتما بعدش یه مرطوب کننده بدون چربی بزن که خشک نشی