2789
عنوان

حق طلاق زن😥😥

260 بازدید | 23 پست

بچه ها من در شرف ازدواج هستم و نامزد دارم ینی نشون همیم و عید عقدمونه .

من نامزدم طی چندین بار صحبتی که درباره این موضوع داشتیم پرسیدم نظرت درمورد حق طلاق زن چیه 

گفت برای من این چیزا بی معنیه اگه دو نفر همو بخان تا اخرش به پای هم میمونن اگرم همو نخان حتی اگه زن مردو نخاد و حق طلاق با مرد باشه بازم زن میره.ولی اگه تو بخای من حق طلاقو بهت میدم 

من الان دو دل شدم طبق حرفاش خب راست میگه ما همو با تمام وجود میخایم حق طلاق تو عقد نامه ذکر بشه با من باشه یا مهم نیست خیلی؟

چیکار کنم حق طلاقو بگم بده به من؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلیم مهمه

باید داشته باشی

اگه انقد خوب و اوکی هستید با هم حقوق تو هم باید رعایت بشه

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

اگه قبول میکنه بگیر احتیاط شرط عقل خوب همه میکنن اگه هم دیگه رو دوس داشته باشی جدا نمیشی ولی ادم از فرداش هم مطمعن نیس من خودم حق طلاق داشتم تو وحله طلاقم خیلی راحت بودم دنگ و فنگ نداشتم 

حق طلاق تو عقد نامه بدرد نمیخوره باید برید دفتر اسناد رسمی بهت حق طلاق بده

خب گفت اگه تو بخای هر جا لازم باشه ذکر میکنیم با تو باشه.

بهش بگم ذکر کنن بد نیست؟😂