2777
2789

تا حالا اطرافتون کسی زیرخاکی پیدا کرده؟ بیاین تعریف کنید خیلی بحث جالبیه😄 در جورد اوضاعشون بگید (انقدر ارزش داره که براش ریسک کنن)

باور کن پیدا کنن برما نمیگن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی پیدا کنه نمیاد به بقیه خبر بده

و به این راحتی هم نمیتونه آبشون کنه

هرچند زیر خاکی ای دیگه وجود نداره فرانسوی ها 200 سال کل کشور رو شخم زدن هرچی بوده پیدا کردن

الانم جاهایی که احتمال میره چیزی وجود داشته باشه کامل در اختیار دولته و کسی اجازه حفاری نداره

Having fun while stuck in life

منک ازین شانسا ندارم،ولی اگ پیدا کنم قطعا میدم ب دولت چون مال دولته ،حق دولته ،سهم دولته🤗

الکی مثلا بازیگر فیلمای ایرانی هستم🤣🙌

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

همسرم میگه خیلی از اقوامشون یهو تابلو اوضاعشون تغییر کرده و عالی شدن...بعدا کاشف به عمل اومد که گنج پیدا کردن...چرا راه دور بریم همین روبروی خونمون یه املاک خیلی لوکس هست که صاحبش یه پسر کم سنیه که تا چند سال پیش موتور قراضه داشت ولی الان ماشین شاسی منطقه و موتور سنگین و ویلا لوکس و کلی دبدبه و کبکبه به هم زد و به کل شهر هم گفته که من گنج پیدا کردم...خدا بهش نظر کرده خلاصه💫

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
2790
2778
2791
2779
2792