2777
2789

انشالله که خوب بشی گلم دوستمم کیست داره مال اون وضعش بده ۱۵ سانت شده براش دعا کنید

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله که خوب بشی گلم دوستمم کیست داره مال اون وضعش بده ۱۵ سانت شده براش دعا کنید

ماله من ۷ سانته 

الان دارو میخورم چن وقته

فک کنم افتاد این هفته

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
انشالله خوب میشه نوع کیستش چیه

نمیدونم نوعشو

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
دکتر بهش چی گفته حالا

ازمایش داده باید جوابش بیاد ببینه باید جراحی کنه یاچی!

اما شما نگران نباش ۵۰ درصد خانومای جوان کیست دارن و اکثرا خوش خیم هستن

ازمایش داده باید جوابش بیاد ببینه باید جراحی کنه یاچی! اما شما نگران نباش ۵۰ درصد خانومای جوان کیست ...

خوشیم بورنش ک هست خداروشکر.ولی من از اندومتریوز میترسم😔

خوشیم بورنش ک هست خداروشکر.ولی من از اندومتریوز میترسم😔

الان بدترین درداهم که دور از جون مث سرطان خدا معجزه میکنه ..اولین شرط توکل به خودشه بعدشم روحیتو از دست نده