2777
2789
عنوان

خونه یک خوابه

808 بازدید | 27 پست

مامانایی که خونتون 1خوابه هست چکار کردین واسه اتاق بچه و وسایلاش؟ من خیلی برنامه ها داشتم واسه اتاق نی نی ولی الان شرایط طوری هست که خونمون یک خوابه است و سرویس خواب خودمو زدم توش... کلافه میشم وقتی بهش فکر میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خونه مال خودته بیخیال باش تا بچه بزرگ شه عوضش میکنی 

تهرانی؟؟

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

۶ ماه اینجوری بودم تا خونم اماده شه پرده زدم وسط اتاق تختامون و سرویس خواب خودم جا شد مال دخترم کمد و دراورش جا نشد. فقط پرده بود دیگه . سخت بود قشنگم نیست . روابطمونم بیرون از اتاق بود . تا ۶ ماه کوفتی تموم شد

منم خونم یه خوابه. تا وقتی نوزاده که تخت کنار مادربراش بگیر کنارتخت خودتون باید باشه دیگه وسایل اضافم نگیر ایشالا زودتر برید جای بزرگتر منم همینجور. پسرم الان 2ونیم سالشه و واقعا جام کوچیکه

چند متره خونتون ؟ اجاره یا مال خودتونه؟

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

وسیله اضافه نگیر. ایشالا رفتین خونه بزرگ‌تر اتاق جدا می چینی.

آخه همیشه دوست داشتم واسه اتاقش کاغذدیواری عروسکی بزنم با تخت و کمد و وسیله های قشنگ... ولی الان خیلی تو ذوقم خورده

مجبوری کشو های اضافه خودت جمع کنی بذاری انباری  یه تخت کودک بخر بذار کنار تخت خودتون

آخه وسیله های خودم خیلی زیادن... نمیتونم از دراورام کم کنم... پس وسیله های اون چی میشه

آخه همیشه دوست داشتم واسه اتاقش کاغذدیواری عروسکی بزنم با تخت و کمد و وسیله های قشنگ... ولی الان خیل ...

ایشالا خونه بزرگتر رفتین همه این کارا رو میکنی. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
اگه خونه مال خودته بیخیال باش تا بچه بزرگ شه عوضش میکنی  تهرانی؟؟

آره تهرانم... نه هنوز ولی اگه خدا بخواد و پولمون جور بشه میخوایم بخریمش... خیلی تو ذوقم خورده که بچه اتاق نداره

آره تهرانم... نه هنوز ولی اگه خدا بخواد و پولمون جور بشه میخوایم بخریمش... خیلی تو ذوقم خورده که بچه ...

بیخیال حالا ما که اتاق بچه هم مستقله اوایل مجبوریم بچه رو بیاریم پیش خودمون

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
۶ ماه اینجوری بودم تا خونم اماده شه پرده زدم وسط اتاق تختامون و سرویس خواب خودم جا شد مال دخترم کمد ...

وای خیلی سخته واقعا.... پرده که نمیشه آخه... دارم به پارتیشن فکر میکنم که اونم زیاد حالب نیس