2789

من لیسانسم روانشناسی عمومی ارشدم روانشناسی تربیتی، روانشناسی خیلی متقاضی داره ، تغییر رشته متفاوت واسه کار پیدا کردن ، وجهه ی خوبی نداره، معلمی؟ 

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد
من لیسانسم روانشناسی عمومی ارشدم روانشناسی تربیتی، روانشناسی خیلی متقاضی داره ، تغییر رشته متفاوت وا ...

به نظرتون روانشناسی رو ادامه بدم ارزشش رو داره حتی ازاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لیسانسم روانشناسی عمومی ارشدم روانشناسی تربیتی، روانشناسی خیلی متقاضی داره ، تغییر رشته متفاوت وا ...

ارشد رو چه دانشگاهی خوندی؟

منم لیسانس عمومیه،میخـام ارشد تربیتی بخونم

شاغلین؟تونستین کار پیدا کنید

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

به نظرتون روانشناسی رو ادامه بدم ارزشش رو داره حتی ازاد؟

منکه معلم ابتدایی ام، واسه افزایش حقوق یا بعدا معاون و مدیر شدن به دردم میخوره ، به نظرم آزمون استخدامی بده معلم شو ، در کنارشم درس رو ادامه بده

ارشد رو چه دانشگاهی خوندی؟ منم لیسانس عمومیه،میخـام ارشد تربیتی بخونم شاغلین؟تونستین کار پیدا کنید

آزمون استخدامی شرکت کردم معلم ابتدایی ام، ارشدم دانشگاه همدان ترم دومم

منکه معلم ابتدایی ام، واسه افزایش حقوق یا بعدا معاون و مدیر شدن به دردم میخوره ، به نظرم آزمون استخد ...

ازمون استخدامی واقعا مشکله و سخت میگیرن الانم فرهنگیان هست 

ازمون استخدامی واقعا مشکله و سخت میگیرن الانم فرهنگیان هست 

نه بابا ، تو شهرکمون ۴۰ نفر دعوت به مصاحبه شدن همه قبول شدن ، سخت نیست

الان شما رسمی هستین ؟

پیمانی ام و هیچ فرقی از هیچ لحاظ با رسمی نداره فقط ۴ سال بعد رسمی میشیم، ایثارگرا یه سال بعد