زنگ زده بهم گریه زاری که اومدن دیشب زدنم میگم چی میگی یعنی چی میگه سرم درد میکنه رفتم خونه مامانم اینا میگم چی شده میگه سرم درد میکنه میگم گریه نداره بریم دکتر میگه نه حتما یکی زده تو سرم که سردرد گرفتم میگم مثلا کی میگه حتما سرم درد میکنه داداشت شب پاشده در باز کرده چند نفر اومدن زدن تو سرم میگم تو چیزی دیدی کسی دیدی میگه نه ولی چون سرم درد میکنه حتما این اتفاقه افتاده میگم یعنی تورو زدن بیدار نشدی میگه حتما بیهوشم کردن میگم تو که (اسم داداشم)میشناسیش بچه به این مظلومی ساکتی این کارا میکنه؟میگه یادش میدن،دشمن یادش میده هر چی بهش میگم اینطوری نیست قبول نمیکنه دیشب اومدم خونه مامانم اینا خوابیدم بهم میگه یه شیفت شب تو بیدار باش یه شیفت من ببینم کی داداشت پا میشه در روشون باز میکنه بعد دیشب نصف شب بهم میگه امشب خبری نیست حتما میدونن تو اومدی اینجا خبر دارن. به نظرتون چیکارش کنم چه رفتاری داشته باشم همین هفته پیش روانشناس نوبت زدم که ببرمش تا حالا تو اطرافیانتون همچین موردی داشتید؟
مامان منم مشکل اعصاب داره کل خانوادم داره از هم میپاشه😔 پدربزرگم ۲۰ سال پیش فوت شده میگه باباتون ب ...
دقیقا هر روز با داداشم دعوا میکنه میگه در رو کی باز میکنی کی هستن میان منو میزنن داداشمم ۱۹ سالشه داد و بیداد که چرا اذیتم میکنی ولم کن من چیکارت دارم زده چند شب بیرون از خونه ساعت ۱۰ ،۱۱ بود گوشیشم خاموش کرده بود که برگشت خودش خونه دیگه اونم عصبی شده از دست مامانم