sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان Let's speak in English | مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 504 پست Who can speak English ?Do you want to find friends like you and speak English to improve your speaking skills?So come here , this topic would be suitable for you😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1400/11/24 | 17:25 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Hi my friend What's up? How are you? I'm trying to improve my english I study every day&nb ... Hi old friend 😁👋Long time no seeNice to see you again 😊Very good try, what books are you studying these days? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Hi old friend 😁👋 Long time no see Nice to see you again 😊 Very good try, what books are you st ... I have joined telegrram channel and i 'm improving my grammer because i have many problems in it به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 I have joined telegrram channel and i 'm improving my grammer because i have many problems in it Excellent, I admire you 😍That's great you are trying to do your English better, there are lots of people who just wish about it 😜 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Excellent, I admire you 😍 That's great you are trying to do your English better, there are lots of ... Thank you my friend,it's difficult way,i hope i can improve my speaking به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Thank you my friend,it's difficult way,i hope i can improve my speaking Of course you can , you are not a freshman, do will be able to improve your skills studying at home آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Of course you can , you are not a freshman, do will be able to improve your skills studying at home Yes but i have'nt spoken english for long time,i have forgotten many things,i should exercise every day به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Yes but i have'nt spoken english for long time,i have forgotten many things,i should exercise every ... I suggest you watching animations with subtitles آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 I suggest you watching animations with subtitles I watch a lot of original language movies,but i 'm not intersted to animation. به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 I watch a lot of original language movies,but i 'm not intersted to animation. No difference 😉 that would be great,too.Wish you all the best آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 No difference 😉 that would be great,too. Wish you all the best Thank you my friend به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد