sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان Let's speak in English | مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 504 پست Who can speak English ?Do you want to find friends like you and speak English to improve your speaking skills?So come here , this topic would be suitable for you😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1400/11/24 | 17:25 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاستیل__بنفش عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 3926 Not of course, if we wanted to chat , it would be easier to this in Persian 😅 Ok
elijahmaman عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 2824 How well do you speak English? 💛گروه زرد💛 شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا): ۸۲.۹۰۰
عاشق_خورش_مرغ_هستم عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 2150 زبان شناس رو دانلود کن اولش یکم سخته قلقش میاد دستت به مرور فیلم و سریال هم به زبان اصل ... حتما باید با ترجمه فارسی باشه؟ اگه فقط زبان اصلی باشه مشکلی داره؟ اخه من وقتی با زیرنویس ببینم، حواسم فقط به ترجمشه. #اهدایعضو_اهدایزندگی.
sorenah2000 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 Oh yeah?😍😍 What a nice pleasure ☺️ I know some other English teachers here, Like my friend ... Thank you so much dear Sunny. In my opinion, we will benefit more if there is a topic to speak about
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Good😍😍 as I dont spend much time in this site, I dont know anybody here. Tnx for i ... I know them accidentally, one of them is my friend here , and after a while we understood we are coworkers 😅And the other ,we found each other in one topic accidentally آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 گلم من نمیتونم برم کلاس چون اینجا روستا هست کلاس ندارن عزیزم پس اپلیکیشن نصب کن رو گوشیت ، مثلاً لرنیت،learn it آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
الهه_آرورا عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 1289 Hi dudes✋ داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم" اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 It was cool How late you answered 😅😅I hope you would answer this post sooner 😅 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Ok What do you want to speak about آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 How well do you speak English? Are you asking or admiring? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Thank you so much dear Sunny. In my opinion, we will benefit more if there is a topic to speak about ... Yes you're right , what's your suggestion? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Hi dudes✋ Hi buddy 👋Please introduce yourself آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
پاستیل__بنفش عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 3926 What do you want to speak about It does not matter..every topic that has short .answers
پاستیل__بنفش عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 3926 Hi buddy 👋 Please introduce yourself بنظرم اگه واتساپ یا تلگرام گروه بزنیم و هرروز حتی با کلمات ساده و کوتاه باهم حرف بزنیم خوب نیس؟؟؟
الهه_آرورا عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 1289 Hi buddy 👋 Please introduce yourself I'm aurora from ninisite😁 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم" اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂