sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان Let's speak in English | مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 504 پست Who can speak English ?Do you want to find friends like you and speak English to improve your speaking skills?So come here , this topic would be suitable for you😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1400/11/24 | 17:25 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 My mosaic art به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Before i got married,i was translator,now i'm housewife and do some artworks That's why you speak perfectly 😍Good luck 🤞 my friend آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Wow😍😍😍😍😍Excellent 👍🏼I wish I could do such a this beautiful artHow did you collect the stones?How much does it take to create such a this pretty art? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Wow😍😍😍😍😍 Excellent 👍🏼 I wish I could do such a this beautiful art How did you collect t ... Thank you,i bought all of them from special passage in tehran in vanak ,and it took about one month in depend on our planr به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Thank you,i bought all of them from special passage in tehran in vanak ,and it took about one ... Great 😃👍🏼 good luck 🤞 I think arts make human relaxed 😎😌In my opinion every body should know a way to make themselves calm, and art is the best way to do it آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Great 😃👍🏼 good luck 🤞 I think arts make human relaxed 😎😌 In my opinion every body should know ... Yes i agree you,whenever i do artworks i have same feeling به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Yes i agree you,whenever i do artworks i have same feeling 😍 Nice , do you have any children? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 😍 Nice , do you have any children? No i have'nt,what about you? به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 No i have'nt,what about you? Not yet🤗 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Not yet🤗 How old are you? I'm 33 به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 How old are you? I'm 33 I'm 31How many years ago did you get married? I got married 4 years ago آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 I'm 31 How many years ago did you get married? I got married 4 years ago ۳years ego,25 bahman 1397in valentine day به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 ۳years ego,25 bahman 1397in valentine day Bahman 25thWhat a beautiful day 😍 so 5 days before was your anniversary, congratulations 🎉🎉🎉🎉👏👏I hope you be happy together آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Bahman 25th What a beautiful day 😍 so 5 days before was your anniversary, congratulations 🎉🎉🎉🎉 ... Thank you my friend به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد