sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان Let's speak in English | مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 504 پست Who can speak English ?Do you want to find friends like you and speak English to improve your speaking skills?So come here , this topic would be suitable for you😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1400/11/24 | 17:25 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Sorry but you've got to say: I've gone to..... Yes,thank you به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 When we had went to foman, we went to roodkhan castle and masooleh village,these places really reall ... I'm so sorry can I correct you then I will continue the conversation آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 No😭😭 What's wrong with you آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 When we had went to foman, we went to roodkhan castle and masooleh village,these places really reall ... You should say When we had gone to Foman, ....These places are really really beautiful آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 I really want to visit these cities 😢 You mean that you have'nt gone to north of iran yet? به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Who did you go with? With my husband به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 I'm so sorry can I correct you then I will continue the conversation Yes,sorry به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 You mean that you have'nt gone to north of iran yet? Actually we lived there for3 years when I was a child, But I couldn't understand what a beautiful place I was 😜😜 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 You should say When we had gone to Foman, .... These places are really really beautiful Thank you for correcting me, به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 With my husband Wow, good for you 😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Yes,sorry It's ok, your speaking is great and I'm so appreciated speaking with you 😍💕 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Thank you for correcting me, You're welcome 🤗 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Actually we lived there for3 years when I was a child, But I couldn't understand what a beaut ... How intersting به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 It's ok, your speaking is great and I'm so appreciated speaking with you 😍💕 Thank you my friend به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد