sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان Let's speak in English 3775 بازدید | 504 پست Who can speak English ?Do you want to find friends like you and speak English to improve your speaking skills?So come here , this topic would be suitable for you😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1400/11/24 | 17:25 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00aylar00 عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 2242 واو ملت چه انگلیش شدن وری گودیو آر ادامه بدینآی عم میرم چای بخورم🧕👋 مشکلاتم عین دستمال کاغذی میمونه یکی میکشم یکی دیگ میزنه بیرون😬 چالش حرف ناشناسم🎉🦋🤍 https://harfeto.timefriend.net/16479626085958
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 We already here Welcome 🤗 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 oh my god hiiii Hi😊 do you like the topic? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 mine is not bad....(; That's great 😃👍🏼 if you don't mind I'll correct your mistakes from now on😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4358 I can speak alittle به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
زغوغای_جهان_فارغ عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 4169 That's great 😃👍🏼 if you don't mind I'll correct your mistakes from now on😘 بگو خودم میدونم لنگ میزنه جمله م🤣👌
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 واو ملت چه انگلیش شدن وری گود یو آر ادامه بدین آی عم میرم چای بخورم🧕👋 😂😂😂😂😂 I've drunk my evening tea by now , so bon appetit 😘😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞