2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه اینجا میگن ۳۰ وخورده ای سالمه نوه دارم حس پیری بهم دست داد!!

اونا 17 18 سالگی ازدواج کردن و کار درستی نکردن

قشنگ جوونی نکردن نوجونی نکردن از هیچی لذت نبردن فقط رفتن بچه داری شوهر داری کنن 

تو اگ خوشبختی خیلی جوونی واسه بچه 

اگ یکی ک سنش کم باشه ازدواج کنه بچه زود بیاره و بدبخت باشه خوبه؟ 

هرچن سن شما واقعا زیاد نیست 

فلانی هس بخاطر درسش تا 30 خورده ی سالگی ازدواج نکرده وقتی درسم خوند تموم ب اون چیزی ک خواست رسید بعدش ی شوهر خوبم کرد 

ن اون کسی ک زود ازدواج کرد درس نخوند بدبخت شد

میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید. 
سلام  به سلامتی کوچولو تون بغل کنید .  سن به دل و عقل و خیلی از عوامل بستگی داره چرا پیر ...

بسیار ممنونم از پیام زیباتون🤗

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
مبارکه به سلامتی مهم اینه پدر و مادر خوب و  لایقی برای بچتون باشین  حالا تو هر سنی که بچه ...

فدات گلم ان شاالله

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
منم سی سالمه دومی باردارم حس پیری دارم😂 نگران نباش کلا ما خانوما تحت هر شرایطی از خودمون راضی نیست ...

ممنون از انگیزه ای که دادی😅😅😅بازتوخوبه دومیه من اولیه 

چند ساله قصد دارم خدا صلاح ندونسته

عزیزمی منم خدا دوسال نداد.به زودی مادر میشی باتوکل برخودش

اونا 17 18 سالگی ازدواج کردن و کار درستی نکردن قشنگ جوونی نکردن نوجونی نکردن از هیچی لذت نبردن فقط ...

درسته .من واقعا مجردی خوبی داشتم ارشدمو گرفتم سفرهامو رفتم ایران گردیمو کردم خاطرات قشنگی بادوستام ساختم.کیفشو بردم بعدش باکسی ازدواج کردم که کنارش ارامش دارم والان باردارم

ممنون از انگیزه ای که دادی😅😅😅بازتوخوبه دومیه من اولیه 

خواهش نمیدونم دقیقا کوبیدم یا امید دادم😂 ان شاالله هرچی هست خیره نیتم خیر بود😂😂😂

خب منم با یسری مقایسه میکنم مثلا دختر داییم با ۲۸سال سن بچه اولش امسال کلاس اوله میگم پیرشدم😅

کلا مقایسه خوب نیست بنظرم هیشکی از کسی جلوتر یا عقبتر نیست لذت زندگیتو ببر،  همین دخترداییم ک من مقایسش میکنم با خودم چندین ساله مستاجره تازه زمین خریدن ولی من دیر ازدواج کردم درعوض سرخونه زندگی خودمم،  نمیشه همچیو باهم مقایسه کرد

خواهش نمیدونم دقیقا کوبیدم یا امید دادم😂 ان شاالله هرچی هست خیره نیتم خیر بود😂😂😂 خب منم با یسری ...

درسته گلم شرایط زندگی هرکی مختص خودشه