2777
2789
عنوان

از چه ماسک خونگی جواب گرفتین؟

71 بازدید | 7 پست

بچه ها روتین موهاتونو بگین لطفا

من موهام بلند و خشکه جدیدن حس میکنم ریزش پیدا کرده اگه ماسک یا روغنی استفاده کردین و جواب گرفتین ممنون میشم معرفی کنین

کاربر قدیمی💖

روغن زیتون 

عسل 

زردع تخم مرغ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه موهاتون چربه با زدن روغن بیشتر ریزش پیدا میکنه 

و اینکه روغن برای جلوگیری از خشکی مو و موخوره هستش 

شما اگه ریزش شدید دارید اول باید برید ازمایش بدید که تئروییدتون دچار اختلال نشده باشه 

خواب کافی داشته باشید_رژیم غذایی سخت نگرفته باشید 

و اینکه اکثر ما انسان ها کمبود اهن داریم

قرص زینک و اهن و heir vit خیلی کمک میکنه 

برای خوابیدنم سعی کنید رو بالشتیتون ساتن باشه یا یک روسری ساتن روی بالشتتون بندازید 

من خودم معمولا مزوتراپی انجام میدم و راضی ام ماسک های خونگی فقط یک مورد روی من خیلی جواب داد اونم برای رشد مو نه قطع ریزش 

ماسک اب برنج و پیاز بود 

من یک سِخمِت واقعی ام اما تو این دنیا چیکار میکنم؟!
عزیزم اگه موهاتون چربه با زدن روغن بیشتر ریزش پیدا میکنه  و اینکه روغن برای جلوگیری از خشکی مو ...

اره موهام چون خشکه روغن استفاده میکنم برای ساقه

روبالشیمم ساتنه

فک کنم بخاطر استرسه 😑 

مرسی از راهنماییتون💖💖

کاربر قدیمی💖
یبار تو حموم زدم بعد شسشتو خیلی خوب بود شما قبل حموم میزنی یا وقتی میخای بیای بیرون؟ 

من اولم میزنم تا موقع میرم حموم کارامو میکنم نیم ساعتی رو سرم میمونه بعدشم که سرم شامپو میزنم و میشورم

موهام با این که دکلرس خیییلی خوب شده

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂