2777
2789
عنوان

میشه بیاید

136 بازدید | 29 پست

دلم خیلی گرفته 

اتفاق خاصی نیوفتاده ولی چند روزه دلم گرفته الکی ناراحتم 

نمیدونم شاید یکی از دلایلش این باشه که دوست دارم نمازم اول وقت باشه ولی بعضی اوقات قضا میشه

من ۱۶ سالمه ولی اصلا تو نی نی سایت زیاد نمیام میشه گفت هفته ای نیم ساعت فقط تاپیک میزنم چون اینجا تنها جایی هست که میشه چیزی گفت و با بقیه دردو دل کرد 

نمیدونم دختر اندازه من دارید یانه من دهم هستم و امتحاناتمون حضوری شده ترم اول هم حضوری امتحان دادم نمره هامم خیلی خوب شد

یه چیزی بهم بگید تا بشینم درسامو بخونم برای ترم دوم 

چون این ترم زیاد دیگه درس نمیخونم فقط در حد از سر وا کردن و چون مجازی کلاسامون دیگه هیچ درسی نمیخونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دهمم. رشته اتون چیه؟

یک عدد خواهر مولا غلط‌گیر هستم.بذار به جای بزار/ تکیه کلام به جای تیکه کلام/ عزا به عذا/ عذاب به جای عزاب/ لطفا به جای لطفن/ سؤال به جای سئوال/ غذا یعنی طعام، خوراکی/ قضا یعنی قسمت و روزی (نماز قضا هم اینطوری نوشته میشه)/ برعلیه اشتباه هست به جاش بگیم بر ضد یا علیه/ گزاردن یعنی انجام دادن، به جا آوردن ما سپاسگزار و شکرگزاریم/ گذاشتن یعنی قرار دادن/ بارگذاری به جای بارگزاری/ راجع‌به به‌ جای راجب/ سعی به جای سیع/ مشق به جای مقش/ توجیه به جای توجیح/ در به جای درب ❤ معتقد به فارسی نگاری درصورت وجود کلمات معادل فارسی هستم.❤ یه صلوات برای سلامتی امام زمان عج میفرستی؟🌱.دعا کنید به آرزوم برسم🦋

انشا...حال دلت همیشه خوب باشه و خدا توفیق نماز اول وقت بهت بده 🤲آفرین که تو این سن کم به نماز اهمیت میدی باور کن تنها عامل موفقیت انسان اینه که اول به نمازش اهمیت بده چون یه وقت به این موضوع می رسی که دیگه کمی دیر شده

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

رشتم انسانیه 

ولی اینکه میگن درسش اسونه اصلا اینجوری نیست ،متوسطه

درسم هم متوسطه معدلم شد ۱۹/۲۷ اما میترسم ترم دوم خیلی نمرم بیاد پایین چون اصلا نمیخونم   بیشترم درس تاریخ باهاش مشکل دارم انقد زیاده و پرحجمه که نگو هر درس ۱۰ صفحس یا بیشتر

موقعی هم که یه هفته کلاس حضوری تاریخ داشتیم شبا بیدار میموندم بتونم یه درسو بخونم 

رشتم انسانیه  ولی اینکه میگن درسش اسونه اصلا اینجوری نیست ،متوسطه درسم هم متوسطه معدلم شد ۱۹/ ...

منم انسانیم معدلم هم همون حدوداست

ولی از ترم به این ور یکم بهتر شدم سعی می کنم کار امتیازی و مشارکت کنم حداقل مستمرم خوب باشه

یک عدد خواهر مولا غلط‌گیر هستم.بذار به جای بزار/ تکیه کلام به جای تیکه کلام/ عزا به عذا/ عذاب به جای عزاب/ لطفا به جای لطفن/ سؤال به جای سئوال/ غذا یعنی طعام، خوراکی/ قضا یعنی قسمت و روزی (نماز قضا هم اینطوری نوشته میشه)/ برعلیه اشتباه هست به جاش بگیم بر ضد یا علیه/ گزاردن یعنی انجام دادن، به جا آوردن ما سپاسگزار و شکرگزاریم/ گذاشتن یعنی قرار دادن/ بارگذاری به جای بارگزاری/ راجع‌به به‌ جای راجب/ سعی به جای سیع/ مشق به جای مقش/ توجیه به جای توجیح/ در به جای درب ❤ معتقد به فارسی نگاری درصورت وجود کلمات معادل فارسی هستم.❤ یه صلوات برای سلامتی امام زمان عج میفرستی؟🌱.دعا کنید به آرزوم برسم🦋
اسمتون چیه 

مهتا

منم انسانیم معدلم هم همون حدوداست ولی از ترم به این ور یکم بهتر شدم سعی می کنم کار امتیازی و مشارکت ...

عه چه خوب انسانی رشته خوبیه من اول میخواستم برم تجربی ولی الان راضیم از رشتم

نمرت تو تاریخ چطوره  

مهتا

مهتا جان ببخشید یه سوال داشتم  

درس جامعه شناسی رو معلمتون از روی کتاب درس میده یا خارج از کتاب

چون معلم ما خارج از کتاب میگه باید هر چی تو ویساش میگه بنویسیم

من مینویسم می‌چسبونم به کتاب