2789

فک کنم دختر

دعا کنید به حاجتم برسم 😭یک صلوات بفرست یا یک حمد یا توحید بخون انشالله بخت خوبی نصیبم بشه سال۱۴۰۲برم سر خونه زندگیم یا سال ۱۴۰۱ دعا کنید😭🥺🥺انشالله همه حاجت روا بشیم عزیزان هرکی صلوات گفت انشالله خدا دلشو شاد کنه و ب حاجتش برسانه اللهم صلی الله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شور دوست داشتم دختره،  سر پسرم زیاد ترشی میخوردم

منم سرپسرم شیرینی دوس داشتم الان شور دوس دارم دیگه نمیدونم ایشالاکه دختر باشه 

هرچیم باشه سالم و سلامت بغل بگیرم

منم سرپسرم شیرینی دوس داشتم الان شور دوس دارم دیگه نمیدونم ایشالاکه دختر باشه  هرچیم باشه سالم ...

من اوایل قبل سنو انومالی نه هوس شیرینی میکردم نه ترشی فقط شوری دوست داشتم،  الان یک ماهی میشه شیرینی دوست دارم،  کلا زیاد از مزاج نمیشه تشخیص داد ان شاالله یه دختر سالم باشه،  منم خیلی دوست داشتم دختر باشه وقتی گفت دختره شب از خوشحالی خواب نرفتم

من اوایل قبل سنو انومالی نه هوس شیرینی میکردم نه ترشی فقط شوری دوست داشتم،  الان یک ماهی میشه ش ...

ایشالا همه به خواسته هاشون برسن ازبس دختر دختر کردم تو خونه الان هروقت میخوام درمورد دختر حرف بزنم همه عصبی میشه که نگو هرچی صلاحه همون میشه

ایشالا همه به خواسته هاشون برسن ازبس دختر دختر کردم تو خونه الان هروقت میخوام درمورد دختر حرف بزنم ه ...

واااای منم، بارداریم ناخاسته شد ولی قبلش همش تجسم میکردم پسرمو که دست یه نی نی دختر تو دستشه و خیلی فکروخیال میکردم،  حتی اسم پیدامیکردم😅 همش لباسای دخترونه میدیدم میگفتم اینو میخرم براش