2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 45 پست
چرا داری هی پشت سر هم اشتباه میکنی  میخوای برگرده بهت بگه برو بابا نمیخوامت  این رو میخو ...

دلیت کنم تلگرامو 

احساس میکنم جوابشو ندم میگه و مسخرم میکنه دوس دارم اگه قراره من بسوزم از عشقش اونم بسوزه از حرفم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان ماهرچی بگیم بی فایده ست..

ولی راه‌منطقی همونه که باید فراموشش کنی

البته میدونم برات چقدرسخته..درکت‌میکنم

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
دلیت کنم تلگرامو  احساس میکنم جوابشو ندم میگه و مسخرم میکنه دوس دارم اگه قراره من بسوزم از عشق ...

اگه جوابش رو ندی میسوزه 

اگه برگرده مسخرت کنه یعنی سوخته که داره اینکارو میکنه 

حتی اگه مسخره کرده هم جواب نده کلا سین کن بلاک کن 

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
الان ماهرچی بگیم بی فایده ست.. ولی راه‌منطقی همونه که باید فراموشش کنی البته میدونم برات چقدرسخته. ...

نه بی فایده نیست چون من عاشقم و نمیفهمم اما شما میفهمید میشه بگی برا جوابش چکار کنم

جوری پیام دادم ک اصلا اشتباهی نبوده کاملا واقعی بود  بنظرت عکس از دوران اون موقع ک عاشقش شدم ب ...

اه چه قدر خودت رو کوچیک میکنی 

قحطی پسره مگه 

برا کسی بمیر واست تب کنه 

عشق یک طرفه رو میخوای چیکار اخه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

میشه وقتی کسی افتاد تو چاه دسش و گرفت منم عاشق م هم کور بودم و هم کر

کلن بزن چتو برای دونفرتونم پاک کن چه اهمیتی داره هرچی بگه ولی خودتم از چاه عشق ی طرفه دربیا بیرون😊

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
اونوقت نمیسوزه میخوام بترکونمش

نه دنبال سوزوندنش باش نه دنبال به دست آوردنش از ذهن خودت بندازش بیرون که فکر سوزوندن اون خودتو بیشتر میسوزونه

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
عشق دست خودم نیست ک بگم برم عوض کنم اینقد براش خوبی کردم ک الان اینجوریم میکنه

اولا اشتباه از خودته 

کی به پسر غریبه زیادی خوبی میکنه یا براش آیفون میخره؟

دوما عشق زمانی ارزش داره که هردوطرف در یک حد شیفته هم باشن این نه طرف مقابل شما که مشخصه فراموشت کرده 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

دلیت بزنم تلگرامو؟؟

اره