2821
2789
عنوان

2《قدرت تلقین》♡

444 بازدید | 7 پست

روزی قرار بر اعدام قاتلی شد. وقتی قاتل به پای دار رفت و طناب را دور گردن او آویختند، ناگهان روانشناس سر رسید و بلند داد زد دست نگه دارین.آنها از دار زدن مرد منصرف شدند و گوش به سخنان روانشناس سپردند.

روانشناس رو به حضار گفت: مگر نه اینکه این مرد قاتل است و باید کشته شود؟همه جواب دادند بله.روانشناس ادامه داد: پس بگذارید من به روش خودم این مرد را بکشم . همه قبول کردند.سپس روانشناس مرد را از بالای دار پایین آورد و او را روی تخته سنگی خوابانید و چشمانش را بست و به او گفت: ای مرد قاتل من شاهرگ تو را خواهم زد و تو به زودی خواهی مرد.

همه از این گفته روانشناس تعجب کردند روانشناس تکه ای شیشه از روی زمین برداشت و روی دست مرد کشید مرد احساس سوزش کرد. ولی حتی دستش یک خراش کوچک هم بر نداشت. سپس روانشناس قطره چکانی برداشت و روی دست مرد قطره قطره آب می‌ریخت و مدام به او میگفت: تو خون زیادی از دست دادی و به زودی خواهی مرد.

مرد قاتل خیال می کرد رگ دستش زده شده و به زودی می میرد، در صورتی که دستش خراش کوچک هم نداشت. مدتی گذشت و دیدند که قاتل دیگر نفس نمی کشد. او مرده بود . ولی با تیغ؟ با دار؟ خیر. او فقط و فقط با زهری به اسم تلقین مرده بود.♢

در واقع :

تلقین فرایندی روان‌شناختی است که به وسیلهٔ آن، یک شخص افکار، احساسات یا رفتار خود یا شخص دیگری را هدایت می‌کند.

شاید بار ها این جمله را شنیده باشیم

هر آنچه هستیم، همان است که اندیشیده ایم. ذهن همه چیز است. هر آنچه را باور کنیم، همان میشویم.

در واقع هر آنچه را که بپذیریم و به آن ایمان قلبی داشته باشیم همان رخ می دهد

شاید بار ها برایمان رخ داده باشد که در ذهن یا به زبان خود به خودمان واژه بد بخت را نسبت داشته باشیم مثلا بگوئیم تو بد بخت ترین فرد دنیایی!

و بعد گذشت چند روز حال روحی و جسمی ما بد تر شده باشد

در واقع مشکل ما همان مشکل است فقط با تلقین آن مشکل را برای خودمان بزرگتر کرده ایم!

اما شاید در اطراف خود افرادی را دیده ایم که کاری غیر ممکن را مدام گفته اند من میتوانم این کار ساده است

یا مثلا یک مشکل بزرگ را مشکل کوچک نامیده اند

و بعد شنیده ایم که این افراد موفق شده اند

در واقع این افراد افراد نخبه ای هستند که از قدرت تلقین به نفع خود استفاده می کنند

تلقین قدرتی قدرتمند است که خود ما انتخاب میکنیم به نفع ما باشد یا به ضرر ما

#بیا تا با هم:💚

غیر ممکن را ممکن بشماریم

سخت را آسان بخوانیم♡

و خودمان را بهترین بنامیم ♡

هر آنچه که به آن فکر کنیم همان خواهیم شد♡

خودت را در بالا بالا ها تصور کن

تلاش کن و تلقین کن♢

که من قطعا شاهد دیدار ات در آن بالا بالا ها هستم😌💛

ریحانه#

آهای تویی که دارید اینو میخونی            در نرو دیگه وایسا کارت دارم                  همین الان بدون هیچ دلیلی بخند♡     ♢افرین جانم♢    ای ام نویسنده و شاعر😌💚          یک سر به تاپیک ها بزن جانان♡
خیییلی زیبا بود

ممنون عزیزم🌹

لطف داری جانم💛

آهای تویی که دارید اینو میخونی            در نرو دیگه وایسا کارت دارم                  همین الان بدون هیچ دلیلی بخند♡     ♢افرین جانم♢    ای ام نویسنده و شاعر😌💚          یک سر به تاپیک ها بزن جانان♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

افرین احسنت

ممنون جانان❤

@fatemeh_1384   بیا جانم💛

مثل همیشه عالی و جذاب:)

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡
مثل همیشه عالی و جذاب:)

لطف داری قشنگم😍💛

ممنون از اینکه وقت میزاری...♡